Αντίρριο : Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε και ο Άγιος Βασίλης πάνω σε άμαξα μοίραζε δώρα. Βίντεο-Φωτο

Μια πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός σύλλογος Αντιρρίου «Το Καστέλι» στην πλατεία Χορμόβα. Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος και η πρόεδρος κ. Δημοπούλου μέτρησαν μαζί με τα παιδιά και τους μεγάλους αντίστροφα και το δέντρο άναψε. Στην συνέχεια ακολούθησε θεατρικό από τα παιδιά των Κέντρων δημιουργικής απασχόλησης του δήμου μας στο Αντίρριο και η χορωδία του συλλόγου Αντιρρίου τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Κοτσανάς, κ. Σιαμαντάς και κ.Σύψας, ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές , ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Τσουκαλάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κανέλλος και κ. Πατσαούρας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΝ κ. Κονίδας , ο πρόεδρος της κοινότητας Αντιρρίου κ. Ασημακόπουλος , ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σούζας,ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ναυπάκτου κ. Παπαιωάννου και ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δαβανέλλος. Ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η συμμετοχή του ιππικού συλλόγου Ναυπάκτου όπου με την άμαξα διασκέδασε τα παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση.
Ευχές έστειλαν μέσα από την κάμερα του Nafpaktia news.gr και του ΙΟΝΙΑΝ.

The post Αντίρριο : Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε και ο Άγιος Βασίλης πάνω σε άμαξα μοίραζε δώρα. Βίντεο-Φωτο appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή