Εγκλημα στην Ρόδο: Στο ίδιο κελί οι δύο κατηγορούμενοι -«Τα πάνε καλά» υποστηρίζουν συγκρατούμενοί τους

Εγκλημα στην Ρόδο: Στο ίδιο κελί οι δύο κατηγορούμενοι -«Τα πάνε καλά» υποστηρίζουν συγκρατούμενοί τους

Το ίδιο κελί στις φυλακές Γρεβενών μοιράζονται ο 21χρονος Ελληνας και ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορούνται για τη δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το kozanimedia, πρόκειται για τον λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος είναι ενιαίος.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας βρίσκονται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατουμένους.

Το kozanimedia, επικαλούμενο μαρτυρίες κρατουμένων, αναφέρει ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο είναι αρκετά καλές, χωρίς να υπάρχουν προστριβές, γεγονός που προκαλεί απορίες στο προσωπικό των φυλακών υψίστης ασφαλείας των Γρεβενών, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/349085-Egklema-sten-Rodo-Sto-idio-keli-oi-dyo-kategoroymenoi-Ta-pane-kala-yposterizoyn-sygkratoymenoi-toys ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The post Εγκλημα στην Ρόδο: Στο ίδιο κελί οι δύο κατηγορούμενοι -«Τα πάνε καλά» υποστηρίζουν συγκρατούμενοί τους appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή