Η Βραδιά των Άσσων επιστρέφει σήμερα με πλήθος βραβεύσεων – Ημέρα εορτής για τον αθλητισμό της Ηλείας

Η σημερινή μέρα είναι πολύ μεγάλη για τον ηλειακό αθλητισμό αφού στις 19.00 το απόγευμα στον Πολυχώρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δ. Ήλιδας θα γίνει η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ 2018.

Μια εκδήλωση που επέστρεψε δυναμικά πριν από τρία χρόνια, για να τιμήσει τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας και της Ηλείας.

Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ έγινε συνώνυμο της λάμψης και βρίσκεται στο μυαλό των απανταχού Ηλείων που την έχουν «αγκαλιάσει» και της έχουν δώσει την τιμή που της αρμόζει.

Παρόντες στην μεγάλη αυτή γιορτή θα είναι σπουδαία ονόματα της πολιτικής και αθλητικής σκηνής της χώρας μας, ενώ στην σημερινή εκδήλωση θα έχουμε πολλές εκπλήξεις, όπως την βράβευση της κορυφαίας 11αδας της Α1 Κατηγορίας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, του κορυφαίου παίκτη της (MVP), του μεγαλυτέρου ταλέντου, του κορυφαίου προπονητή και διαιτητή.

Σήμερα λοιπόν 15 Δεκεμβρίου του 2018 ο Πολυχώρος πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δ. Ήλιδας θα γεμίσει ξανά ασφυκτικά από όλους εκείνους που η προσφορά τους στον αθλητισμό και το Νομό είναι πολύ μεγάλη, όλους αυτούς που μας έκαναν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους σε όλα τα αθλήματα. Ομαδικά και ατομικά.

Ο Πολυχώρος πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δ. Ήλιδας θα γεμίσει από τις οικογένειες και τους φίλους τους, που θα είναι δίπλα τους σε αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής τους και της αθλητικής τους καριέρας.

Θα γεμίσει από όλους τους Ηλείους φιλάθλους, των οποίων η αγάπη και η δίψα τους για τον αθλητισμό αποτελεί για όλους εμάς στην εφ. «Πατρίς» και την «Πατρίς σπορ» κινητήριο μοχλό προκειμένου να συνεχίσουμε με περισσότερη όρεξη και μεράκι και χρόνο με το χρόνο η εκδήλωση να γίνεται καλύτερη, με περισσότερες εκπλήξεις…

Ραντεβού λοιπόν σήμερα το απόγευμα στις 19.00 για να θυμηθούμε ξανά τις μεγάλες στιγμές της χρονιάς που μας πέρασε, τις στιγμές εκείνες που μας έκαναν να νιώσουμε περήφανοι σαν Ηλείοι και θέλουμε να τις κρατήσουμε ζωντανές στην καρδιά και στο μυαλό μας.

Να μην λείψει κανείς από την ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ 2018.


Πηγή