Κ. Γκούσης: «Όσοι θέλουν να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι, εκθέτουν την αριστερά και την παράταξη μας».

Π.Ι.Ν Κ. Γκούσης: «Όσοι θέλουν να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι, εκθέτουν την αριστερά και την παράταξη μας».

Στο θέμα που έχει αναδείξει η εκπομπή ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ του Corfutv αναφορικά με τον διαγωνισμό για τη σύμβαση έργου του Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα» όπου συμμετέχουν η σύζυγος και ο γιος του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφέρθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Γκούσης μιλώντας στο Corfutv.

Όπως είπε: «μιλάμε για ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την Κερκυραϊκή κοινωνία και είναι και λυπηρό. Δεν θα μείνω στις λεπτομέρειες για την προκήρυξη αν μιλάμε για φιλόλογο ή όχι είναι άλλο θέμα, Εγώ περιμένω να δοθούν απαντήσεις και εξηγήσεις. Αυτοί που θέλουν να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι εκθέτουν την αριστερά τον ΣΥΡΙΖΑ και τις παρατάξεις μας. Εμείς καταγγείλαμε στο παρελθόν τις συγγενικές σχέσεις με γαλάζιους κουμπάρους.

Πραγματικά οφείλει ο κάθε ένας να αναλάβει την ευθύνη του και να δώσουν εξηγήσεις γιατί εκθέτουν ένα χώρο. Δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες αλλά δεν στέκει ηθικά το θέμα όταν ένας άνθρωπος που εκπροσωπεί σοβαρό θεσμό να εμπλέκεται σε προγράμματα της ΠΙΝ. Το καταγγέλλουν; Διαφωνούν; Συμφωνούν; Θέλω εξηγήσεις και απαντήσεις και αν κάποιος λέει ότι δεν έγινε τίποτε σημαίνει ότι μπορεί να ξανά γίνει. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ. Αν έγινε λάθος ή όχι, Να αναλάβουν τις ευθύνες τους».


Πηγή