Κέρκυρα: Ο Ρομπέρτο Μπολάνο στην Α.Ε.Λευκίμμης.

Αθλητισμός Κέρκυρα: Ο Ρομπέρτο Μπολάνο στην Α.Ε.Λευκίμμης.

Αλλαγή σελίδας από σήμερα για την Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, η οποία θα πορευτεί από εδώ και πέρα με νέο τεχνικό ηγέτη τον Ρομπέρτο Μπολανο.

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και κυρίως ο μη ερχομός των τριών βαθμών στα εκτός έδρας παιχνίδια,είχαν προβληματίσει έντονα την διοίκηση της ΑΕΛ και σε μια προσπάθεια της να αντιστρέψει το κλίμα,πήρε την απόφαση να προβεί σε αλλαγή προπονητή.

Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή στο πρόσωπο του πετυχημένου προπονητή Ρομπέρτο Μπολανο μόνο τυχαία δεν ήταν,διότι από την στιγμή που θέλει να υλοποιηθούν οι στόχοι ,πρέπει να απευθυνθεί,στον άνθρωπο που έχει μάθει στην καριέρα του να κάνει μόνο πρωταθλητισμό.
Άλλωστε,όλοι τον ονομάζουν ο προπονητής των τίτλων και όχι άδικα,από την στιγμή που έως τώρα έχει πανηγυρίσει σπουδαίες επιτυχίες.

Η αρχή είχε γίνει με την ομάδα της Βολίδας που εκτός από τα κύπελλα, έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας,έχοντας στη συνέχεια λαμπρή πορεία με την ομάδα της Κασσιόπης με δύο ανόδους φθάνοντας στην Β Εθνική κατηγορία,όπως επίσης έχει στο ενεργητικό του την άνοδο της Ερμιονίδας πάλι στην Β Εθνική και την πορεία μαζί της στο πρωτάθλημα της football league.

Ακόμη,πορεία αξιοπρεπέστατη με μεγάλο αντίπαλο τότε την Σπάρτη κατέγραψε με την ιστορική ομάδα του Άργους,τον Παναργειακό.

Έτσι,μετά από συζητήσεις με τον πρόεδρο κ. Σπύρο Μάστορα,τον αντιπρόεδρο κ. Σπύρο Χρυσικοπουλο και συνολικά με το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ οδηγήθηκαν στην απόλυτη συμφωνία και έτσι πλέον ο Ρομπέρτο Μπολανο από την Τετάρτη το μεσημέρι θα προπονεί τους νέους του παίκτες.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοδώρου


Πηγή