Παναγής Βανδώρος: «Κα Θεοπεφτάτου, ευτυχώς η μικρή μας κοινωνία μας γνωρίζει όλους…»

Ανακοίνωση απο τον Δημοτικό Σύμβουλο για την επίσκεψη στο γραφείο της βουλευτή Κεφαλονιάς

Αν και δεν περιαυτολογώ ποτέ, οι ύβρεις και οι προσβολές της συγκυριακά εκλεγείσης, λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, με αναγκάζουν να σημειώσω δημόσια δύο πράγματα για τον εαυτό μου.

Υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί δώδεκα συναπτά έτη ως Δημοτικός Σύμβουλος και η κοινωνία μας με τιμά συνεχώς και όχι συμπτωματικά, ακριβώς επειδή διακρίνομαι για την πραότητά μου, τους χαμηλούς τόνους και την προσπάθειά μου για εξεύρεση πάντα συμβιβαστικών λύσεων.

Επομένως, ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ στην κάθε κυρία Θεοπεφτάτου, η οποία εκλέχτηκε βουλευτής «καβαλώντας» ένα τυφλό κύμα οργής των πολιτών, να με αποκαλεί ξεδιάντροπα ως δήθεν «ακροδεξιό» και «φασίστα».

Επιστρέφω δημόσια και με τον πιο έντονο τρόπο στην κα Θεοπεφτάτου, η οποία συκοφαντεί συμπολίτες της κρυπτόμενη πίσω από την βουλευτική της ασυλία, ότι η κοινωνία μας είναι μικρή και γνωρίζει καλά ποιοι είναι οι πραγματικοί δημοκράτες και ποιοι είναι αυτοί που υποδύονται κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είναι.

Πότε αλήθεια, έγινε «αριστερή» και «αγωνίστρια» η κα Θεοπεφτάτου; Γιατί όλοι θυμόμαστε το εξουσιαστικό και αυταρχικό της ύφος, αλλά και το γενικότερο βίο της ως προϊστάμενη της Πολεοδομίας Κεφαλονιάς και δεν επεκτείνομαι προς το παρόν γιατί έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που ζουν στο νησί μας όσο κι αν οι ίδιοι δεν σέβονται τον εαυτό τους…
Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Αγάπη και ευτυχία σε όλον τον κόσμο!

Παναγής Βανδώρος,

Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλονιάς


Πηγή