ΣΕΤΤΗΛ: Στηρίζει την προσπάθεια για περισσότερα παιδικά «Χαμόγελα»

Ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας παρέδωσε χθες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αντιπροσωπεία της ΣΕΤΤΗΛ, στηρίζοντας το πολύπλευρο έργο του Εθελοντικού Οργανισμού για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των παιδιών που έχει υπό την επιμέλεια του. Με επικεφαλής τον Διοικητή Ιωάννη Μπλούνα, οι στρατιώτες της μονάδας μετέφεραν τα τρόφιμα με όχημα της μονάδας στα γραφεία του «Χαμόγελου» στον Πύργο, συμμετέχοντας στο γενικότερο κάλεσμα για την συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης που απευθύνει αυτή την εποχή ο Εθελοντικός Οργανισμός.

«Είχαμε την χαρά να δεχθούμε επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΣΕΤΤΗΛ με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Μπλούνα. Μας παραδόθηκε ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας για τα παιδιά που στηρίζουμε στην περιοχή μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Δυστυχώς λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια οι συνθήκες που ζουν πολλά παιδιά δεν είναι καθόλου ευχάριστες και τέτοιες ενέργειες, που είναι η πρώτη οργανωμένη γι` αυτή την εορταστική περίοδο, είναι πολύ σημαντικές και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την ΣΕΤΤΗΛ, τη νέα της Διοίκηση καθώς και το Πολιτικό προσωπικό της. Άλλωστε με την ΣΕΤΤΗΛ αλλά και με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μας συνδέουν σημαντικές διαδικασίες, έχουμε υπογράψει και σχετικό σύμφωνο συνεργασίας. Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία υπενθυμίζοντας τη ρήση του μικρού Ανδρέα πως… αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»… δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ το στέλεχος του «Χαμόγελου» Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Σημειώνεται πως όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο κάλεσμα του «Χαμόγελου» μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στον Πύργο (Αραχώβης 3, Τηλ: 26210 24080 – E-mail: socialservicespyrgos@hamogelo.gr).


Πηγή