Αγριεύει ο καιρός στην Πάτρα – Νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ημέρες

Αγριεύει ακόμα περισσότερο ο καιρός στην Πάτρα από την Πέμπτη και μετά, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 7 βαθμούς και τα κύματα κακοκαιρίας που πλήττουν τις τελευταίες ώρες την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, να γίνονται ακόμα πιο έντονα.

Σε ότι αφορά την αχαϊκή πρωτεύουσα οι δυνατοί και ισχυροί άνεμοι που κυριάρχησαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς δίνουν τη θέση τους στην έντονη καταιγίδα που θα επικρατήσει από την Πέμπτη. Ο καιρός θα είναι όλο το 24ώρο βροχερός, ενώ το κρύο με βάση τις προβλέψεις του meteo θα είναι ακόμα πιο τσουχτερό.

Από την Παρασκευή και μετά οι βροχές και οι καταιγίδες υποχωρούν κάπως, όμως η θερμοκρασία θα είναι ακόμα πιο χαμηλή, φτάνοντας τους 3 και τους 5 βαθμούς Κελσίου. Ανήμερα των Θεοφανείων ο υδράργυρος θα ανέβει στους 8 βαθμούς, όμως ο καιρός θα είναι παγωμένος και κρύος. Μένει να δούμε αν τελικά θα χιονίσει στην Πάτρα, όπως αναφέρουν, άλλωστε και ορισμένες προβλέψεις.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό για τις επόμενες ημέρες:

Αγριεύει ο καιρός στην Πάτρα - Νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ημέρες Αγριεύει ο καιρός στην Πάτρα - Νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ημέρες


Πηγή