Χιόνι πάνω στο βουνό – Έχει κατέβει αρκετά χαμηλά στο Παναχαϊκό και “αγγίζει” Πάτρα

Πρωινό Πρωτοχρονιάς και η εικόνα του χιονισμένου Παναχαϊκού, με το χιόνι να φτάνει αρκετά χαμηλά, ήταν σίγουρα ένα μήνυμα ελπίδας για το 2019 που μάλλον ικανοποίησε τους Πατρινούς, αντικρίζοντας το από τα μπαλκόνια τους.

Στην ουσία βέβαια είναι μια ακόμα απόδειξη του κρύου που κάνει και της κακοκαιρία που έχει αγγίξει και την Πάτρα, με τις θερμοκρασίες να είναι αρκετά χαμηλές και τους δυνατούς ανέμους να τα σαρώνουν όλα στο πέρασμα τους.

Το χιόνι στον Παναχαϊκό, το βουνό που σκεπάζει την Πάτρα, έχει έρθει τόσο χαμηλά που μοιάζει σαν να θέλει να μπει στην πόλη, κατεβαίνοντας και άλλο προς τα κάτω. Κάτι που φυσικά δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ώρες με βάση τις προβλέψεις για τον καιρό, όπου έρχεται και άλλο κύμα κακοκαιρίας.

Λέτε να έχουμε εικόνες σαν και αυτές του 2017 όπου είχε χιονίσει στην Πάτρα και το είχε στρώσει για τα καλά σε συνοικίες έξω από το κέντρο; Αν θυμάστε τέτοιες μέρες διανύαμε και τότε, αρχές του νέου έτους. Πάντως, για την ώρα ας απολαύσουμε το χιόνι κοιτάζοντας τον Παναχαϊκό.

Χιόνι πάνω στο βουνό - Έχει κατέβει αρκετά χαμηλά στο Παναχαϊκό και "αγγίζει" Πάτρα Χιόνι πάνω στο βουνό - Έχει κατέβει αρκετά χαμηλά στο Παναχαϊκό και "αγγίζει" Πάτρα Χιόνι πάνω στο βουνό - Έχει κατέβει αρκετά χαμηλά στο Παναχαϊκό και "αγγίζει" Πάτρα


Πηγή