Δωρεάν σεμινάριο SEO και Digital Marketing για επιχειρήσεις.

Tο “Επιχειρείν Αλλιώς”, αν και δραστηριοποιείται απο το 2009, έκανε το πρώτο του Δωρεάν σεμινάριο για επιχειρήσεις, στο κατάστημα της Cocomat στην Πάτρα το 2016 και απο τότε μέχρι σήμερα τείνει να γίνει θεσμός.

Οι συντελεστές του σεμιναρίου μας λένε χαρακτηριστικά:

«Το αρχικό σκεπτικό ήταν να δώσουμε κίνητρο στις τοπικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν εξωστρέφεια και μια σωστή παρουσίαση στο διαδίκτυο. Δυστυχώς στον κόσμο του internet υπάρχουν πολλές παγίδες, και αρκετοί επαγγελματίες αισθάνονται ότι δεν μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα για να επιχειρήσουν διαδικτυακά. Στο «Επιχειρείν Αλλιώς» τους βοηθάμε να βγουν απο την εντροπία και να δουν το μέλλον θετικά.

Σήμερα το «Επιχειρειν Αλλιώς» έχει πλαισιωθεί από καταξιωμένους επαγγελματίες του Digital Marketing και Web Development. Oι συνεργάτες μας εκτείνονται σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Τα δωρεάν σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις, φοιτητές και σε όσους ασχολούνται με την προώθηση πωλήσεων και branding με την βοήθεια του Digital Marketing.

Οι πωλήσεις μιας επιχειρήσης δεν περιορίζονται γεωγραφικά, στο διαδίκτυο έχουμε δυνητικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο, ανάλογα πάντα με το προϊόν που διαθέτουμε ή τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Οι πωλήσεις στο διαδίκτυο σε πολλούς φαίνεται ότι εσωκλείουν τρομερή τεχνογνωσία και ειδικές γνώσεις. Έχουν την εντύπωση ότι από το κατάστημά τους ή την επιχείρηση τους θα μπορέσουν να πετύχουν αύξηση των πωλήσεων ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Μόνο που η τάση, της αγοράς προϊόντων μέσω internet στην Ελλάδα αυξάνεται συνεχώς με θετικό πρόσημο σε τζίρους και κέρδη για τις επιχειρήσεις. Το μερίδιο της πίτας είναι μεγάλο και μπορεί ο οποιοσδήποτε να επιχειρήσει διαδικτυακά, αρκεί να στραφεί στα κατάλληλα Marketing agencies για να τον κατευθύνουν σωστά. Εμείς καλύπτουμε το κενό αυτό της ενημέρωσης και βοηθάμε τις επιχειρήσεις, με τα δωρεάν σεμινάρια να κανουν τις σωστές επιλογές.

Ελάτε λοιπόν να δουμε όλα αυτά που σας προβληματίζουν από κοντά, στο επόμενο σεμινάριο SEO και B2C.Digital Marketing του «Επιχειρείν Αλλιώς» για επιχειρήσεις, που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου στο Bright Side Study Room, Φιλοποίμενος 45, Πάτρα 262 21

Tο σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρηματίες που θα ήθελαν να αποκτήσουν παρουσίαση στο διαδίκτυο και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους στο διαδίκτυο με την βοήθεια του Digital Marketing.

Συνδιοργάνωνες του σεμιναρίου η in4capital.com και η netstudio.gr

Ενημερωθείτε για μελλοντικά σεμινάρια στην ιστοσελίδα του epixeireinallios.gr ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ: https://goo.gl/forms/2eiX6iW8hEswAUc42

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: DIGITAL MARKETING, SEO, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΛΛΙΩΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Πηγή