Γεωργία Αγγελοπούλου – Η Πατρινή της εθνικής παγκορασίδων που έκανε Πρωτοχρονιά στη Ρόδο

Στη Ρόδο, παρέα με τα υπόλοιπα κορίτσια της εθνικής ομάδας έκανε Πρωτοχρονιά, η νεαρή Γεωργία Αγγελοπούλου.

Η Πατρινή αθλήτρια της Ολυμπιάδας βρέθηκε μακριά από την οικογένεια της, αφού κλήθηκε να πάρει μέρος στην προετοιμασία της εθνικής παγκορασίδων για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία της εθνικής στη Ρόδο ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε σήμερα, όπου τα κορίτσια θα επέστρεψαν στη βάση τους.

Πάντως, η "μικρή" της Ολυμπιάδας μπορεί να στενοχωρήθηκε που έκανε Πρωτοχρονιά μακριά από την οικογένειά της, όμως, ήταν χαρούμενη που για ακόμα μία φορά κλήθηκε στην εθνική, της οποίας πλέον έχει γίνει μόνιμο στέλεχος.

Η χρονιά του 2018 ήταν, άλλωστε, καταπληκτική για τη νεαρή αθλήτρια της Ολυμπιάδας, αφού κατά τη διάρκειά της, όχι μόνο κλήθηκε στην εθνική ομάδα, αλλά κατέκτησε μαζί με τις συμπαίκτριες της την 3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Σερβία.

Πλέον η Γεωργία Αγγελοπούλου θέλει να βοηθήσει την εθνική να περάσει στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και γιατί όχι να φτάσει και στην τελική, αφού στην ομάδα αυτή υπάρχει αρκετό ταλέντο. Και φυσικά η Πατρινή αθλήτρια είναι ένα από αυτά.


Πηγή