Η σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία (βίντεο)

Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος συμμετέχουν και οι Βορειοηπειρώτες, οι οποίοι έφεραν μαζί τους την ελληνική σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα που έπεσε νεκρός στους Βουλιαράτες ανήμερα την 28η Οκτωβρίου του 2018.

Οι διαδηλωτές κρατώντας στα χέρια τους τη μεγάλη ελληνική σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Συντάγματος, όπου συναντήθηκαν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές.

Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν μεταξύ άλλων: ”Και τώρα στο πλευρό της Μακεδονίας ,διατρανώνουμε τη φωνή μας να ακουστεί ως τα βάθη της γης και να συγκινήσει τα οστά των Μακεδονομάχων και των Ηπειρωτών Ιερολοχιτών του 1914. Να αναστενάξει από χαρά η Κρήτη και η πολύπαθος Κύπρος μας. Αγαπητοί συν Έλληνες Μακεδόνες, είμαστε μαζί σας, προχωράμε μαζί σας, προσευχόμαστε μαζί σας, για να επικρατήσει η ιστορική αλήθεια στη μαρτυρική σας Ελλάδα”.

ant1news.gr

Παρούσα στο συλλαλητήριο είναι και η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η οποία ανέβηκε στην εξέδρα και απευθύνθηκε στο πλήθος, λέγοντας πως ο αδερφός της «θυσιάστηκε για την Μακεδονία».

Αθήνα - συλλαλητήριο - Κατσίφας

Αθήνα - συλλαλητήριο - Κατσίφας

Αθήνα - συλλαλητήριο - Κατσίφας

Αθήνα - συλλαλητήριο - Κατσίφας

Αθήνα - συλλαλητήριο - Κατσίφας

The post Η σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία (βίντεο) appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή