Οι τελευταίες προσλήψεις του 2018: Δεκαπέντε εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Πύργου

Δεκαπέντε εργαζόμενοι – διαφόρων ειδικοτήτων – που προσλήφθηκαν ως επικουρικό προσωπικό, προστέθηκαν στο δυναμικό του Νοσοκομείου Πύργου, από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, ενισχύοντας σημαντικά τμήματα που «πονούσαν».

Την «απολογιστική» ενημέρωσε έκανε ο Διοικητής του Γ.Ν Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος από την «σελίδα» του στο διαδίκτυο (facebook). Ειδικότερα, όπως αναφέρει, προσλήφθηκαν 4 Νοσηλεύτριες ΤΕ, 1 Μηχανολόγος Μηχανικός ΠΕ, 4 θερμοϋδραυλικοί/ υδραυλικοί αερίων ΔΕ, 1 ελαιοχρωματιστής ΔΕ, 1 ηλεκτρολόγος/ηλεκτροτεχνίτης ΔΕ, 3 φύλακες/νυχτοφύλακες ΥΕ και 1 ΔΕ Πληροφορικής. «Η έμφαση που δόθηκε στις τεχνικές ειδικότητες μας επέτρεψε να απαλλαγούμε από το βάρος της ετήσιας σύμβασης (αντίστοιχες συμβάσεις υπήρχαν από το 2004) για τη συντήρηση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων το κόστος της οποίας έφτανε τις 175 χιλ. ευρώ. Προσλαμβάνοντας το αναγκαίο τεχνικό προσωπικό, το »εργολαβικό κέρδος» παρέμεινε στον προϋπολογισμό μας και ήδη διατίθεται για την περαιτέρω ενίσχυσή μας», εξηγεί ο κ.Διαμαντόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη σταλεί αίτημα για την έγκριση δύο (2) θέσεων επικουρικών γιατρών (Καρδιολογία, Μαιευτική – Γυναικολογία). «Η εξοικονόμηση αυτή που υπερβαίνει τις 50 χιλ. ευρώ σε συνδυασμό με την αύξηση των ορίων του προϋπολογισμού για το 2019 θα μας επιτρέψει την ενίσχυσή μας σε νοσηλευτικό κυρίως προσωπικό», καταλήγει ο κ.Διαμαντόπουλο.


Πηγή