Κέρκυρα – Αποκάλυψη: «Κόλλησα 100 αφίσες και μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα».

Αστυνομικό ρεπορτάζ Κέρκυρα – Αποκάλυψη: «Κόλλησα 100 αφίσες και μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα».

Μετανιωμένος για την πράξη του να αφισοκολλήσει πάνω από 100 αφίσες με συκοφαντικό περιεχόμενο κατά του Διονύση Μάμαλου, δηλώνει σύμφωνα με δημοσιογραφικές και νομικές πηγές, ο Π.Λ. και αποκαλύπτει ποιος του ανέθεσε αυτή την αποστολή, με κάθε λεπτομέρεια.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Π.Λ., ο οποίος τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου αφισοκόλλησε πάνω από 100 αφίσες, υποστηρίζει ότι την εντολή του την έδωσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας Γιώργος Καλούδης.

Σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει ο Π.Λ., τις αφίσες τις παρέλαβε από το αυτοκίνητο του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ κοντά στο δικηγορικό του γραφείο. Πρέπει να σημειώσουμε ότι από την αστυνομία πραγματοποιήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητο του κ. Καλούδη και βρέθηκε μέσα σε αυτό μεγάλος αριθμός αφισών με το ίδιο περιεχόμενο και κατασχέθηκαν.

Πάντα με τους ισχυρισμούς του Π.Λ., ο οποίος υποστηρίζει ότι και στο παρελθόν του είχε ζητηθεί να κάνει κάτι ανάλογο, έβαλε τις αφίσες σε συγκεκριμένες περιοχές, ενώ τις άλλες μισές τις πήρε σπίτι του. Οι ίδιες δημοσιογραφικές και νομικές πηγές ισχυρίζονται ότι ο Π.Λ., όπως υποστηρίζει ο ίδιος, έλαβε την εντολή από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου να αφισοκολλήσει τις υπόλοιπες αφίσες που του έμειναν, τα ξημερώματα της 14ης Ιανουαρίου.

Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγνώμη αν έβλαψε άθελα του τον εικονιζόμενο στην αφίσα δημοσιογράφο.

Να θυμίσουμε ότι το πρωί του περασμένου Σαββάτου η πόλη είχε γεμίσει από αυτές τις αφίσες, με την εικόνα του δημοσιογράφου και το συνοδευτικό κείμενο να αναφέρει: «Θα συνεχίσει ο κύριος Μάμαλος και το κανάλι (τους) να κυβερνά και να βυθίζει τη Κέρκυρα; Ποιοι είναι οι μέτοχοι».

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πολυποίκιλα σχόλια και κυρίως για την ποιότητα του δημόσιου «διαλόγου» και για τις πρωτοφανείς πρακτικές που εφαρμόζονται κατά δημοσίων προσώπων.


Πηγή