Πρόσωπα της Χρονιάς 2018: Οι νικητές στην κατηγορία “Αθλητισμός”

Τελευταία κατηγορία της βραδιάς ο «Αθλητισμός». Μια κατηγορία όπου η Πάτρα διέπρεψε πανελλαδικά και το 2018. Το «Πρόσωπο της Χρονιάς» κλήθηκε στη σκηνή για να βραβεύσει ο Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Παύλος Μυλωνάς» κ. Γιάννης Φρέρης.
Ανάμεσα σε 14 προτεινόμενα πρόσωπα, νικητής και πρώτος στην ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Φώτης Θωμάς, ένας 23χρονος οδηγός αγώνων ταχύτητας με πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις και παράλληλα έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για να πείθει τους νέους οδηγούς να χρησιμοποιούν ζώνη και κράνος.
Με την υποκατηγορία «Ομάδα» στον Αθλητισμό έκλεισε η βραδιά των βραβεύσεων όσων ξεχώρισαν το 2018 στην Αχαΐα. Ο διαιτητής και πρώην διεθνής πολίτσας κ. Μιχάλης Κουρέτας ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει στην ομάδα που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους το βραβείο της. Η ομάδα μίνι-παίδων κάτων 13 ετών του ΝΟΠ κέρδισε το τελευταίο βραβείο. Τη χρονιά που μας πέρασε οι νεαροί αθλητές βγήκαν δεύτεροι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δείχνοντας πως το μέλλον του Πατραϊκού πόλο προδιαγράφεται «χρυσό».


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    5 Ιανουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα