Τους πόσους έφτασαν οι “μνηστήρες” για τη δημαρχία της Πάτρας;

Μπήκαμε στο 2019 και οι "μνηστήρες" για το δημαρχιακό θώκο της Πάτρας αυξήθηκαν, δηλώνοντας και επίσημα πλέον την υποψηφιότητά τους για τις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Μάη.

O Γρηγόρης Αλεξόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσα από το facebook ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ενώ το ίδιο έκανε μία μέρα μετά με σχετικό δελτίο τύπου, ο Σπύρος Πολίτης.

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία οι υποψήφιοι για τον Δήμο της Πάτρας είναι οι εξής: Ο Κώστας Πελετίδης, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Νίκος Τζανάκος, ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, ο Ηλίας Γκοτσόπουλος, ο Γιώργος Ρώρος, ο Χρήστος Πατούχας, η Βίβιαν Σαμούρη, ο Σπύρος Πολίτης και ο Θόδωρος Ντρίνιας.

Επίσης αναμένεται να δούμε τι θα κάνει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, που έχει ετοιμάσει ειδική εκδήλωση το απόγευμα της Πέμπτης για να ανακοινώσει τις όποιες προθέσεις του για την δημαρχία.

Φτάνουμε, δηλαδή αισίως, τους 10 υποψήφιους που πιθανόν να γίνουν 11 και που ενδέχεται μέσα στις επόμενες ημέρες να αυξηθούν ακόμα περισσότερο. Αυτό που θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε είναι αν τους μήνες που μεσολαβούν μέχρι τις εκλογές, υπάρξουν κάποιες συνεργασίες ή συνασπισμοί, ανάμεσα από παρατάξεις, προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους.


Πηγή