Βόλεϊ Ανδρών: Πρόκριση στην β’ φάση για την Ομόνοια

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την νέα ημερολογιακή χρονιά η Ομόνοια που συνοδεύτηκε με πρόκριση στη β’ φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Η ομάδα της Ναυπάκτου επικράτησε μέσα στα Λεχαινά της τοπικής ομάδας με 0-3 σετ και ακόμα και με ήττες στα επόμενα δύο παιχνίδια προκρίνεται.

Με απουσίες και οι δύο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και εμφανώς επηρεασμένες από τις χριστουγεννιάτικες γιορτές. Η Ομόνοια πίεσε από την αρχή στο σερβίς και πήρε προβάδισμα στο σκορ κατακτώντας το πρώτο σετ με 10-25. Παρόμοιο το σκηνικό στο δεύτερο σετ με τα Λεχαινά να μειώνουν προσωρινά σε 12-15 πριν χάσουν το σετ με 14-25. Με καλό σερβίς από τον Τσερεγκούνη τα Λεχαινά προηγήθηκαν στο τρίτο σετ αλλά γρήγορα η Ομόνοια ανάκαμψε πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ και κατέκτησε και το τρίτο σετ με 18-25 κάνοντας μια καθαρή νίκη, η πρώτη της φέτος μακριά από το γήπεδό της.

Αυτό το Σάββατο η Ομόνοια υποδέχεται στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα Πάτρας θέλοντας να δώσει συνέχεια στην καλή της εμφάνιση.

ΑΕ Λεχαινών (Τσερεγκούνης): Κράγκαρης, Γιάνναρος, Σαρανταυγάς, Αποστολόπουλος, Κουρής, Παπαδάς, Τσερεγκούνης.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Ηλιόπουλος, Παπαλεξάτος, Σταματάκης, Ρούμπας, Καλαβρουζιώτης Θ., Τσακανίκας, Θεοφάνης, Κατσιγιάννης, Καλαβρουζιώτης Δ., Κοκόλας, Παπαγεωργίου.

The post Βόλεϊ Ανδρών: Πρόκριση στην β’ φάση για την Ομόνοια appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή