Απάτη σε βάρος επιχείρησης στην Πάτρα- Συλλήψεις και για άλλα αδικήματα


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος την 13-01-2019, απέστειλε μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε επιχείρηση και με το πρόσχημα εμπορικής δραστηριότητας, τους απέσπασε τμηματικά, με ηλεκτρονικές συναλλαγές, το χρηματικό ποσό των (2.252) δολαρίων Η.Π.Α.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (5,9) γραμμάρια κάνναβης.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε, από υπεραγορά τροφίμων που βρισκόταν σε λειτουργία, δύο φιάλες οινοπνευματώδους ποτού συνολική αξίας (43) ευρώ.

Εξ άλλου, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, τρεις ημεδαποί ηλικίας 17, 15 και 11
ετών, διότι, ενεργώντας από κοινού και με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 64χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των δέκα ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Αιτωλικού, ενεργώντας από κοινού, ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας 85χρονη ημεδαπή που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της και αφού την οδήγησαν στο εσωτερικό του, της αφαίρεσαν (200) ευρώ.


Πηγή