Κέρκυρα: Θερμαινόμενη αίθουσα στο ΚΑΠΗ ενόψει χαμηλών θερμοκρασιών.

Ενημέρωση Κέρκυρα: Θερμαινόμενη αίθουσα στο ΚΑΠΗ ενόψει χαμηλών θερμοκρασιών.

Η Αντιδημαρχία Πρόνοιας –Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού ενημερώνει το κοινό, ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τις επόμενες ημέρες αναμένονται χαμηλές θερμοκρασίες που θα επηρεάσουν και την περιοχή στα όρια του δήμου Κέρκυρας.

Ως εκ τούτου, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, θα είναι διαθέσιμη κλειστή θερμαινόμενη αίθουσα στο ΚΑΠΗ του Δήμου για τη προσωρινή φιλοξενία των άστεγων πολιτών και όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη.

Οι ώρες λειτουργίας του θερμαινόμενου χώρου του ΚΑΠΗ θα είναι από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 8: 00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Διεύθυνση χώρου: ΚΑΠΗ Δήμου Κέρκυρας Διεύθυνση Ακαδημίας 3 ( πλάι στον Φοίνικα).

Η πληροφόρηση των πολιτών παρέχεται στο ακόλουθο νούμερο τηλεφώνου: 2661038320 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι.

Η δράση γίνεται στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και της προστασίας της δημόσιας υγείας του Δήμου μας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας και την ευγενική συμμετοχή των εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στις περιπτώσεις που παρατηρείται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.


Πηγή