Πάτρα: Άγρυπνοι στην Εγλυκάδα- Τρεις διαρρήξεις σε σπίτια μέσα σε λίγες μέρες

Ανάστατοι είναι το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι στην Εγλυκάδα της Πάτρας από τα απανωτά περιστατικά διαρρήξεων που παρατηρούνται σε σπίτια της περιοχής. Τα περιστατικά έχουν θορυβήσει τους συμπολίτες που διαπιστώνουν ότι η συνοικία τους έχει γίνει στόχος νεαρών που χωρίς δισταγμό εισβάλουν στα σπίτια και αρπάζουν ότι προλάβουν πριν γίνουν αντιληπτοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα, από την περασμένη Παρασκευή και μέχρι χθες Τετάρτη στην Αστυνομία έχουν επισήμως αναφερθεί τρεις διαρρήξεις. Τα συμβάντα από τους ίδιους τους πολίτες θεωρούνται πολλά για το συγκεκριμένο διάστημα και ανησυχούν ότι θα συνεχιστούν εάν δεν βρεθούν σύντομα οι δράστες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον πρόκειται για νεαρούς ρομά που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ., πηγές της οποίας ωστόσο δεν δείχνουν να ανησυχούν και δεν διαπιστώσουν κάποια ιδιαίτερη αύξηση των διαρρήξεων στην Εγλυκάδα.

Από την πλευρά τους πάντως οι συμπολίτες ζητούν ένταση της αστυνόμευσης κι εμφανή παρουσία ανδρών και γυναικών της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να περάσει το μήνυμα προς τους δράστες ότι η συνοικία δεν είναι ξέφραγο αμπέλι κι εύκολο «θύμα» για την έκνομη δράση των διαρρηκτών.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    22 Φεβρουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία