Πάτρα: Ακόμη μια δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου στέφθηκε με επιτυχία (φωτο)

Πάτρα: Ακόμη μια δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου στέφθηκε με επιτυχία (φωτο) Πάτρα: Ακόμη μια δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου στέφθηκε με επιτυχία (φωτο)

Άλλη μια δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, στο μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, αυτή τη φορά στα πλαίσια του κύκλου διαλέξεων « Η νεολαία που καινοτομεί». Την βραδιά, με θέμα « Υγεία: Η Διατροφή κάτω από το βλέμμα της Επιστήμης», συντόνισε ο Δρ. Παναγιώτης ΠΛΩΤΑΣ, Ιατρός και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής πολιτικής.

Συμμετείχαν οι κάτωθι:

Sophie Yvon, Ερευνήτρια Δρ. Νευρο- γαστρεντερολογίας και Διατροφολογίας

Βασίλης Αναστασόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών.

Αίγλη Κορφιάτη, Συν ιδρύτρια της Insybio, διευθύντρια Ανάπτυξης προϊόντος.

Φωτεινή Λάμαρη, Ερευνήτρια και αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Φαρμακευτικής πανεπιστημίου Πατρών

Γεώργιος Μέγας και Cristina Pascual , Εμπειρογνώμονες του Ελληνικού Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και συντονιστές του EIT Health

Φλωρεντία Μπακομήτρου, Κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια

Γεωργία Πετροπούλου – Conan, Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος στην Πάτρα

Δρ. Παναγιώτης Πλώτας, Ιατρός, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημόσιας υγείας και Κοινωνικής πολιτικής.

Mohamed Rochdi, Ακόλουθος Επιστημονικής Συνεργασίας της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, Ιππότης του Εθνικού Τάγματος Αξίας, Αξιωματούχος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα.

Πάτρα: Ακόμη μια δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου στέφθηκε με επιτυχία (φωτο) Πάτρα: Ακόμη μια δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου στέφθηκε με επιτυχία (φωτο) Πάτρα: Ακόμη μια δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου στέφθηκε με επιτυχία (φωτο) Πάτρα: Ακόμη μια δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου στέφθηκε με επιτυχία (φωτο) Πάτρα: Ακόμη μια δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου στέφθηκε με επιτυχία (φωτο) Πάτρα: Ακόμη μια δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου στέφθηκε με επιτυχία (φωτο) Πάτρα: Ακόμη μια δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου στέφθηκε με επιτυχία (φωτο) Πάτρα: Ακόμη μια δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου στέφθηκε με επιτυχία (φωτο)


Πηγή