Πάτρα: Mε επιτυχία η κοπή πίτας της Εθελοντικής Ομάδας Φίλων Δροσιάς (φωτο)

Πάτρα: Mε επιτυχία η κοπή πίτας της Εθελοντικής Ομάδας Φίλων Δροσιάς (φωτο) Πάτρα: Mε επιτυχία η κοπή πίτας της Εθελοντικής Ομάδας Φίλων Δροσιάς (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Εθελοντικής Ομάδας Φίλων Δροσιάς», στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» του Παμπελοποννησιακού Στάδιου, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019.

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας ευχήθηκαν «Καλή Χρονιά» με υγεία και δύναμη και το 2019 να είναι έτος δημιουργικό για όλους.
Η Ομάδα ευχαρίστησε όλους εκείνους τους Συγχωριανούς, τους Φίλους, τα Μέλη, που με την υποστήριξή τους και την οικονομική τους συνεισφορά μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε ήδη ορισμένες υποδομές στο χωριό, και με την συνέχιση της συνεργασίας όλων θα προχωρήσουμε σε άλλες, πολύ σημαντικές.

Η Ομάδα ευχαριστεί επίσης θερμά και το χορευτικό τμήμα «Ακρίτες του Αιγαίου» που μας παρουσίασε ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα «Παραδοσιακών Μικρασιάτικων χορών, και καταχειροκροτήθηκαν θερμά από το σύνολο των παρευρισκόμενων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο εφημέριος του χωριού πατήρ Ανδρέας Παπανδρέου (που μας ευλόγησε την πίτα), ο Αντιπεριφ. κ. Κων/νος Καρπέτας, ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτ. σύμβουλος κ. Θεόδωρος Μπαρής, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του χωριού μας κ. Ηλίας Παπαγιαννόπουλος, ο γραμματέας και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο συγγραφέας βιβλίων της Τριταίας κ. Γεώργιος Πετρόπουλος, και πολλοί άλλοι συγχωριανοί και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας.

Πάτρα: Mε επιτυχία η κοπή πίτας της Εθελοντικής Ομάδας Φίλων Δροσιάς (φωτο)


Πηγή