Άρης Πατρών-Αχαϊκή 2-2: Δεν έφτανε στα «καναρίνια» ο Γραμματικόπουλος


Η Αχαϊκή δεν κατάφερε να μπει νικηφόρα στα πλέι οφ της Α΄ΕΠΣΑ και για την 1η αγωνιστική «κόλλησε» στο Ντα Λουζ, φέρνοντας ισοπαλία με τον σκληροτράχηλο Άρη Πατρών (2-2).

Ο Νίκος Γραμματικόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής των «καναρινιών», αφού άνοιξε το σκορ στο 8΄, αλλά ο Γράβαλος ανταπέδωσε στο 18΄, ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους. Ο «Γραμμα» νίκησε εκ νέου τον Τζουραμάνη στο 42΄, αλλά ο Τζίφας στέρησε το «2» από την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου, βρίσκοντας δίχτυα στο 74′.

Η Αχαϊκή βρίσκεται πλέον στο -3 από την κορυφή και τον ΑΠΣ Πάτραι, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο στην Κάτω Αχαϊα για την 2η στροφή των πλέι οφ.

ΑΡΗΣ Π. (Χρηστίδης): Τζουραμάνης, Δ. Κωνσταντόπουλος, Καταρτζόπουλος (85’ Αναγνωστόπουλος), Αθανασόπουλος, Μεντζελόπουλος, Γράβαλος, Λάτσης (71’ Μπίτρας), Αλποχωρίτης, Π. Κωνσταντόπουλος, Τζίφας, Βασιλόπουλος.

ΑΧΑΪΚΗ (Γαβριλόπουλος): Κανελλόπουλος, Σαλαμαλίκης, Πετρόπουλος, Πασπαλιάρης, Αθανασόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μωραΐτης, Μικελάτος (84’ Κωστόπουλος), Σουρανής, Ανδρεόπουλος, Γραμματικόπουλος.


Πηγή