Έκλεισε η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαϊα. Στη Β΄Αθηνών μετακινείται ο Θ.Παπαθεοδώρου

Οριστική και αμετάκλητη είναι η κάθοδος του πρώην Πρωθυπουργού Γώργου Παπανδρέου στην Αχαΐα, στη «λίστα» των υποψηφίων βουλευτών του ΚΙΝ.ΑΛ στο νομό.

Η απόφαση πάρθηκε από την ηγεσία του Κινήματος.

Παράληλα, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφη Γεννηματά πρότεινε στον Αχαιό Βουλευτή Θόδωρο Παπαθεοδώρου την μετακίνησή του στην Εκλογική Περιφέρεια της Β' Αθηνών.

Μέχρι τις εθνικές εκλογές ο αχαιός πολιτικός θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ στην εθνική αντιπροσωπεία, από την Αχαΐα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάντηση με το βουλευτή Αχαΐας Θεόδωρο Παπαθεoδώρου είχε την Πέμπτη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, από τον οποίο ζήτησε να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στο Νότιο Τομέα της Β' Εκλογικής Περιφέρειας της Αθήνας.

Σε δήλωση της μετά τη συνάντηση η κα Γεννηματά σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ζήτησα από τον Θεόδωρο Παπαθεοδώρου να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο μας στο Νότιο Τομέα της Β' Εκλογικής Περιφέρειας της Αθήνας. Ο κ. Παπαθεοδώρου που με την ισχυρή πολιτική και κοινοβουλευτική παρουσία και την συνεπή αγωνιστική του δράση υπηρετεί με ήθος την συλλογικότητα και το ευρύτερο συμφέρον της παράταξης μας, ανταποκρίθηκε θετικά και θα δώσει το παρόν σε αυτή την εκλογική περιφέρεια. Για να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο την κοινή μας προσπάθεια για την προοδευτική ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση».

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    7 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία