Δήλωση του δημοτικού σύμβουλου Δήμου Ερυμάνθου, Θεόδωρου Πετρούτσου

Σε μία εποχή που συνεχώς αλλάζει και μας φέρνει πιο κοντά στην υλοποίηση του οράματος δημιουργίας ενός δήμου αντάξιου των δημοτών του και δράττοντας της ευκαιρίας, δε θα μπορούσα παρά να αφουγκραστώ τις ανάγκες της κοινωνίας μας και να ταχτώ υπέρ του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Ερυμάνθου, Θεόδωρου Μπαρή.

Η απόφασή μου αυτή οφείλεται στο ότι έχω αντιληφθεί την προσπάθεια που γίνεται να συστρατευτούν όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας με μοναδική επιθυμία τη διαμόρφωση ενός δήμου που θα αποτελέσει πρότυπο για τους πολίτες και τις νέες γενιές, ενός δήμου γαλουχημένου με αξιοσύνη και με προδιαγραφές αντάξιες των περήφανων δημοτών του.

Συντάσσομαι με μία ομάδα ανθρώπων που την εκφράζουν καινοτόμες ιδέες, μία ομάδα ανθρώπων που θέλει να παντρέψει το παλιό με το νέο, μία ομάδα ανθρώπων που δε στερείται οράματος, έχει τη δυναμική και τις λύσεις, το σθένος και τη δύναμη.

Συστρατεύομαι με τις ιδέες και τα όνειρα των συνδημοτών μου, με κύριο εκφραστή ένα δικό μας άνθρωπο με τον οποίο μοιράζομαι το άγχος αλλά και την ελπίδα για την κοινωνία μας και τη διασφάλιση του μέλλοντος των παιδιών μας.

Εκπροσωπώντας τα τελευταία οχτώ έτη τους δημότες, από διάφορες θέσεις, ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου, είμαι σε θέση να γνωρίζω τις απαιτήσεις του δήμου και τις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε να καταστεί ο δήμος μας παράδειγμα για όλους.

Έχοντας αντιληφθεί, με την εμπειρία χρόνων στα κοινά του δήμου μας, την ιερή υποχρέωση εκπροσώπησης όλων των συνδημοτών, των βιοπαλαιστών της ζωής, των οικογενειαρχών, των παιδιών, των ανέργων, των αγροτών, των ανθρώπων ηρώων της τρίτης ηλικίας κι έχοντας αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντί τους, καταθέτω την ταπεινή μου άποψη πως μέσω της συνεργασίας μπορούμε να πετύχουμε πολλά και παράλληλα θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του ανεξάρτητου συνδυασμού Συνεργασία για τον Ερύμανθο».

Μετά τιμής,

Θεόδωρος Πετρούτσος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερυμάνθου

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    31 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία