Διήμερη επίσκεψη Μειμαράκη στη Ζάκυνθο – Οι ευρωεκλογές, οι επαφές με στελέχη και οι συναντήσεις…

Διήμερη επίσκεψη στη Ζάκυνθο, πραγματοποιεί ο τ.Πρόεδρος Ν.Δ κι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. κ. Ευάγγελος Μειμαράκης.

Ο κ.Μειμαράκης, αφίχθη στο νησί, το μεσημέρι του Σαββάτου 23/3/2019 με το πλοίο της γραμμής, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ζακύνθου κ. Διονύση Καρδιανό-Μπούκιο και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Ιδιαίτερη αίσθηση και πολλές συζητήσεις , προκάλεσε η προσωπική συζήτηση του κ.Μειμαράκη με τον κ.Θοδωρή Κολπονδίνο , Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων της Δ.Ε Αρκαδίων Ζακύνθου.

Στο λιμάνι της Ζακύνθου , υποδέχτηκαν το κ.Μειμαράκη στελέχη της Ν.Δ. Ζακύνθου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο τ.Πρόεδρος της Ν.Δ, επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου και προσκύνησε τον πολιούχο του νησιού.

Αμέσως μετά μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος, σε ξενοδοχείο της πόλης της Ζακύνθου, δίνοντας έμφαση στις ευρωεκλογές και στον τρόπο επιλογής του κόμματος στα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο ευρωκοινοβούλιο, σημειώνοντας ότι , διαφορετικός είναι ο τρόπος που ψηφίζουμε στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές και διαφορετικός στις ευρωεκλογές.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να καταστήσει σαφές ότι, η ψήφος στις τοπικές εκλογές «δεν δεσμεύει» τον τρόπο σκέψης και τα κριτήρια επιλογής του πολίτη για το ευρωκοινοβούλιο.

Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές κ.Νίκος Γιαννής και Άκης Τσελέντης, ενώ αμέσως μετά , ακολούθησε δείπνο, σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης της Ζακύνθου.

Ηχηρή απουσία όμως από την εκδήλωση ήταν αυτή της κ.Ρόδη Κράτσα ,υποψήφιας περιφερειάρχη Ιονίων νήσων με τη Ν.Δ, αλλά απόλυτα δικαιολογημένη , μιας και η κ.Κράτσα, συνόδευε το Πρόεδρο της Ν.Δ, κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, που πραγματοποιεί επίσκεψη στη Κέρκυρα.

Το ενδιαφέρον προκάλεσε η παρουσία του κ.Σπύρου, ανεξάρτητου υποψήφιου περιφερειάρχη (προερχόμενος από τη Ν.Δ), δίνοντας λαβές για πολλά σχόλια και… πολλές ερμηνείες…

Αύριο Κυριακή 24/3, ο κ.Μειμαράκης θα παραστεί στα εγκαίνια του Ιστορικού Πολεμικού Μουσείου (ιδρυτής Αν.Λιάσκος) στο ξενοδοχείο Galaxy
(Αμέσως μετά την επιεξεργασία θα ακολουθήσουν βίντεο με τις ομιλίες και φωτορεπορτάζ)


Πηγή