Διεθνής βράβευση Ζακυνθινής εταιρείας στο Παρίσι

Το διεθνούς εμβέλειας βραβείο «International Quality Management Award (IQM)» – Gold Categoryαπονεμήθηκε στην Ελληνική εταιρεία “Interzante Real Estate” ως αναγνώριση της ποιότητας!

Το Παρίσι φιλοξένησε το βραβείο της Διεθνούς Αρχής της Ευρώπης για την Ποιότητα και την Τεχνολογία, για να επιβραβεύσει επαγγελματίες με υψηλά προσόντα που συμμετέχουν σε μεγάλα έργα, των οποίων οι αποφάσεις επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και των οποίων το έργο πληροί τα κριτήρια του προτύπου ISO 9000 και QC100 TQM. Εκπρόσωποι επιχειρήσεων, πανεπιστημίων και οργανισμών από πέντε ηπείρους ήταν παρόντες στο βραβείο ποιότητας Business Initiative Directions (B.I.D) για το 2019.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Σύμβασης για την ποιότητα στο Παρίσι, στις 16 και 17 Μαρτίου 2019, στο Hyatt Regency Paris Etoile Hotel.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εταιρεία «Interzante Real Estate» ήταν μια ιδιαίτερη τιμή, να λάβει το βραβείοInternational Quality Management Award (IQM) στο Παρίσι και να είναι η μοναδική επιχείρηση από όλη την Ελλάδα για το 2019 που βραβεύτηκε στο διεθνές αυτό συνέδριο, ανάμεσα σε εξέχουσες εταιρείες και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Ο κ. Σούλης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την εταιρεία του και τον τόπο καταγωγής του, παρουσία όλων των συνέδρων και επιχειρήσεων από 118 χώρες, και των διακεκριμένων καλεσμένων, με ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση!

Οι εταιρείες που τιμήθηκαν στο Παρίσι αναγνωρίστηκαν όχι μόνο για τα επιτεύγματά τους αλλά και για την αφοσίωσή τους στη συνεχή βελτίωση και καινοτομία, τηρώντας ταυτόχρονα τις αρχές του QC100 Total Quality Management Model και οι οποίες χρησιμεύουν ως παραδείγματα για άλλες εταιρείες που επιθυμούν να προχωρήσουν στα συνεχώς μεταβαλλόμενα τεχνολογικά και οικονομικά περιβάλλοντα.

Αυτός ο τύπος βράβευσης που δημιουργήθηκε από την Business Initiative Directions, ενθαρρύνει την επιχειρηματική επιτυχία αξιολογώντας τη δέσμευση για ποιότητα, την ικανοποίηση των πελατών, την επικοινωνία, τη συγκριτική αξιολόγηση, την ανάλυση πληροφοριών, τον σχεδιασμό και λήψη αποφάσεων, τη συνεχή κατάρτιση και τα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Μαζί με τις διεθνείς βραβεύσεις, η B.I.D υποστηρίζει επίσης και διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων, που αφορούν τη σύνδεση της ποιότητας με τον πολιτισμό, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο της Μαδρίτης. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τη μείωση του χάσματος μεταξύ του ακαδημαϊκού και τον επιχειρηματικού κόσμου, δημιουργώντας έτσι ένα φόρουμ ανταλλαγής ιδεών, υποστήριξης της θεωρίας και της πρακτικής και της κατανόησης όλων των συναρτήσεων που σχετίζονται με την κουλτούρα της ποιότητας.

Η δέσμευση για την ποιότητα, είναι μία από τις βασικές απαιτήσεις για την απόκτηση ενός βραβείου B.I.D, η οποία αντικατοπτρίζεται μέσω εταιριών, προσώπων και οργανισμών παγκόσμιας κλάσης που έχουν τιμηθεί με το International Quality Awards στη διάρκεια 33 χρόνων που λαμβάνει χώρα αυτό το διεθνές συνέδριο.

Μεταξύ αυτών των εταιρειών περιλαμβάνονται παγκοσμίου φήμης ονόματα όπως: η Wal-Mart Stores , Indian Oil Corporation Limited, Πεκίνο COFCO Plaza Development και CH2M Hill International Holdings BV. Άλλοι νικητές του B.I.Dπου αξίζει να αναφέρουμε είναι η Turner Construction (ΗΠΑ), Ansaldo Energy (Ιταλία), Συστήματα Ενεργειακής ΕνέργειαςRAO (Ρωσία), Als & Cachou-TBWA (Γαλλία),Tata Group (Ινδία), Plamex-Plantronics (ΗΠΑ), Dogus Holding AS (Τουρκία), Franklin Electric (ΗΠΑ και Μεξικό), Kaspersky Lab (Ρωσία), QMS International (Ηνωμένο Βασίλειο), και Viking Line (Φινλανδία).

Ο κ. Χάρης Σούλης ένοιωσε υπερήφανος ενώπιον της διεθνούς κοινότητας που παρουσιάστηκε στο Διεθνές Συνέδριο για τη Ποιότητα το 2019 στο Παρίσι, παρουσιάζοντας την εταιρεία του «Interzante Real Estate» καθώς και τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους της. Η εταιρεία του δραστηριοποιείται κυρίως στο κλάδο των ακινήτων και της κατασκευής και απαρτίζεται από μια έμπειρη ομάδα τεχνικών και επιστημόνων η οποία σχεδιάζει και υλοποιεί τα επιχειρηματικά πλάνα των πελατών της.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικονομική ύφεση της Ελλάδας την τελευταία δεκαετία, και πως η εταιρεία κατάφερε επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της σε δύο πολύ σημαντικούς τομείς, την παράδοση και το περιβάλλον, να κερδίσει την θέση της στην αγορά και στη συνείδηση των πελατών της. Ο κ. Σούλης έδωσε έμφαση ακόμη στις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα για ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού με ποιοτικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά. Έγινε αναφορά επίσης στις δυνατότητες αξιοποίησης από τους επενδυτές του επιτυχημένου Ελληνικού προγράμματοςGolden Visa, καθώς και στις υπηρεσίες υποστήριξης τους, σε όλα τα στάδια υλοποίησης μιας επένδυσης που προσφέρει η εταιρεία. Ο κ. Χάρης Σούλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον οργανισμό της B.I.D που τον επέλεξε για αυτή την σημαντική βράβευση και με το σύνθημα ότι «τώρα είναι το κατάλληλο timing για επενδύσεις στα ελληνικά ακίνητα» ολοκλήρωσε την ομιλία του στο συνέδριο στο Παρίσι.

Photos: Imapress World


Πηγή