Δυτική Αχαΐα: Ακόμα τρεις υποψήφιοι με την Άγγελο Στεργιόπουλο

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης "Ελπίδα" του Άγγελου Στεργιόπουλου στις επερχόμενες εκλογές, θα είναι ο Γιάννης Βαβαρούτας, κτηματίας, παραγωγός και αυτοκινητιστής. Ενδιαφέρεται για το μέλλον της περιοχής και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για το μέλλον του τόπου και των παιδιών.

Ο Παναγιώτης Βασιλείου, εκπαιδευτικός, άνθρωπος με πλούσια κοινωνική προσφορά στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Ωλενίας, ακόμη ένας νέος άνθρωπος, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλός με την δημοτική παράταξη "Ελπίδα".

Ο Παναγιώτης Κουφόπουλος απο την τοπική κοινότητα Λαππα, επαγγελματίας με έντονη εμπορική δραστηριότητα, γόνος παραγωγικής και επιχειρηματικής οικογένειας, νέος οικογενειάρχης, ανησυχεί για το μέλλον της περιοχής που ζει και δραστηριοποιείται και θέλει να προσφέρει με τις ιδέες του και την δράση του και αποφάσισε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Άγγελου Στεργιόπουλου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δυτική Αχαΐα: Ακόμα τρεις υποψήφιοι με την Άγγελο Στεργιόπουλο Δυτική Αχαΐα: Ακόμα τρεις υποψήφιοι με την Άγγελο Στεργιόπουλο Δυτική Αχαΐα: Ακόμα τρεις υποψήφιοι με την Άγγελο Στεργιόπουλο


Πηγή