Επίσκεψη ΑΔΚΝ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου

Ενημερωτική επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Μπουλέ και τους υποψήφιους συμβούλους Γιάννη Αλετρά, Αντρέα Ασημακόπουλο, Αλέκα Κατσουρή, Γιώργο Κοτρώνη και Μένιο Χάρο.
Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση της ΑΔΚΝ από τη διευθύντρια κ. Περδικάκη και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου για τα θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου καθώς και για τα προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης.
Η διευθύντρια ενημέρωσε για τις προσπάθειες που γίνονται για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του Κέντρου Υγείας. Τόνισε ότι πολλά από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το Κέντρο Υγείας έχουν επιλυθεί.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης του ξενοδοχειακού μέρους του Κέντρου Υγείας (αντικατάσταση δαπέδου λόγω αμιάντου, στεγανοποίηση της οροφής κ.λ.π.). Ζήτησε τη στήριξη του δήμου σε θέματα που δεν απαιτούν οικονομικούς πόρους αλλά συνεισφέρουν αποτελεσματικά στη βελτίωση των παρεχόμενων από το Κέντρο Υγείας υπηρεσιών.
Ο επικεφαλής και το κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας τόνισαν ότι ως παράταξη στηρίξαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου. Διαβεβαίωσαν ότι η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας έχει στο πρόγραμμά της ως προτεραιότητα τη στήριξη των προσπαθειών για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.

Ο επικεφαλής της ΑΔΚΝ Γιάννης Μπουλές τόνισε ότι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλει όλο το ανθρώπινο δυναμικό ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

The post Επίσκεψη ΑΔΚΝ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή