Κάτω της βάσης βαθμολογείται η δημοτική Αρχή Ανδραβίδας – Κυλλήνης σε δημοσκόπηση. Ποιος υποψήφιος έχει 48,61% […]

Στοιχεία από δημοσκόπηση που έγινε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και περιλαμβάνει και κάποιους δήμους, όπως η Ανδραβίδα – Κυλλήνη, δημοσίευσε η στήλη «Ωτακουστής» (σελ 3) της εφημερίδας «Πρώτη», στο φύλλο της Παρασκευής 8/3/2019.

Όπως γράφει ο «Ωτακουστής», βάσει των στοιχείων της δημοσκόπησης η οποία περιλαμβάνει σταθμισμένο δείγμα με απαντήσεις, οι πολίτες έχουν κληθεί να βαθμολογήσουν τη δημοτική αρχή Ανδραβίδας – Κυλλήνης σε μια σειρά από τομείς.

Η χειρότερη βαθμολογία έχει να κάνει με την τουριστική ανάπτυξη ενώ ακλουθεί το κομμάτι της υλοποίησης των προεκλογικών εξαγγελιών. Γενικά και στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης όπως και στους άλλους δήμους της Ηλείας οι πολίτες φαίνονται να ζητούν πολλά περισσότερα από εκείνα τα οποία τους έχουν χορηγηθεί.

Επιπλέον, οι πολίτες κλήθηκαν να αξιολογήσουν και τους Διονύση Μάλιαρη, Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, Γιώργο Παναγιωτόπουλο και Γιάννη Θεοδωρόπουλο. Ανάμεσα λοιπόν στους προαναφερόμενους υπάρχει πρόσωπο το οποίο έχει αξιολογηθεί θετικά ή μάλλον θετικά με ποσοστό που φτάνει το 48,61% του δείγματος, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται μόλις στο 25,46%.

Υπάρχει όμως πρόσωπο το οποίο περνάει δεν περνάει την πόρτα του δημαρχείου καθώς θα λάμβανε ποσοστό 3,24%, ενώ εκτός θα βρεθεί πιθανώς πρόσωπο το οποίο συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 2,78%.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    8 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία