Λάμπης Αριστειδόπουλος: Δήμος φιλικός, φιλόξενος, προσβάσιμος

Την ικανοποίησή του για την έγκριση χρηματοδότησης 120.000,00€ για την εγκατάσταση seatrac στις παραλίες Σπιάντζας και Άγιου Ηλία, εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

«Στόχος μας είναι ο Δήμος Πύργου να γίνει φιλόξενος για τα άτομα με αναπηρία και να αποτελέσει πρότυπο στον τομέα των υποδομών και της εξυπηρέτησης των ΑΜΕΑ» υπογράμμισε κ. Αριστειδόπουλος.

«Προς αυτή την κατεύθυνση, συνέχισε, έχουμε μελετήσει και θα υλοποιήσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μετατροπής του Δήμου μας σε σύγχρονη πόλη που θα λειτουργεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, θα σέβεται και θα υποστηρίζει τους συμπολίτες και τους επισκέπτες με κινητικά ή άλλα προβλήματα που σήμερα δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν κυρίως λόγω της έλλειψης υποδομών».

Θα στραφούμε για χρηματοδότηση έργων υποδομής από εθνικούς και κυρίως ευρωπαϊκούς πόρους (υπάρχουν αναξιοποίητα πάρα πολλά προγράμματα), συνέχισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου, και θα υλοποιήσουμε την δέσμευση μας για μια πόλη προσβάσιμη, φιλική, φιλόξενη, σύγχρονη προς όλους.

Ο Δήμος Πύργου διαθέτει μοναδικές παραλίες οι οποίες παραμένουν ουσιαστικά αναξιοποίητες. Για το λόγω αυτό προς τη σωστή κατεύθυνση είναι η έγκριση της χρηματοδότησης προς τον Δήμο Πύργου.


Πηγή