Μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών στην Ηλεία: Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση

Στην περιοχή του Κάμπου της Ηλείας ήταν η «έδρα» κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών με πολλά… πλοκάμια απλωμένα στη χώρα, το οποίο εξάρθρωσαν με επιτυχία οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση που υλοποιήθηκε χθες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδα (Πάτρα, Μεσολόγγι, Κόρινθος, Αθήνα, κ.ά.) με τη συνδρομή και των υπολοίπων τμημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν 14 άτομα και κατασχέθηκαν 140 κιλά ναρκωτικών (κάνναβη, κοκαΐνη, ηρωίνη), όπλα και αυτοκίνητα.

Της Μαρίας Καραμπάτση &

του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας ξεκίνησε από τον περασμένο Νοέμβριο και, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, εξακριβώθηκε το modus operandi του κυκλώματος και σταδιακά έφτασαν στους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», οι δέκα από τις 14 συλλήψεις έγιναν στην Ηλεία, ενώ ο συλληφθείς «εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται να έμενε σε τοπική κοινότητα του Κάμπου. Το προανακριτικό έργο διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν οι συλληφθέντες στην Εισαγγελία Αμαλιάδας.

Σήμερα το μεσημέρι θα δοθεί επίσημη συνέντευξη Τύπου στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ήλιδας.


Πηγή