Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)

 Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργίου το απόγευμα του Σαββάτου το Βίκος Street Relays.

Δεκάδες Πατρινοί όλων των ηλικιών έτρεξαν στους αγώνες των 2,5 χιλιομέτρων, αλλά και των 5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Πάτρας, κάνοντας την διαδρομή πλατεία Γεωργίου, Κορίνθου, Αγίας Σοφίας, Κωνσταντινουπόλεως, Μαιζώνος και επιστρέφοντας και πάλι στην αφετηρία.

Είναι η τέταρτη διοργάνωση που γίνεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και η Πάτρα έδειξε για ακόμα μία φορά ότι έχει βάλει στην συνείδηση της τον μαζικό αθλητισμό και ειδικότερα τους αγώνες δρόμου, γνωρίζοντας πλέον τα σημαντικά οφέλη που έχει ο αθλητισμός για όλες τις ηλικίες.

Οι δρομείς, ερασιτέχνες, αλλά και πιο επαγγελματίες, που ανήκαν σε σωματεία ή και άλλοι που έτρεξαν μαζί με τις παρέες τους έδωσαν το καλύτερο που μπορούσαν ο καθένας, τερματίζοντας και παίρνοντας το αναμνηστικό μετάλλιο των διοργανωτών.

Παρουσιαστής της όλης εκδήλωσης ήταν ο γνωστός σε όλους Θέμης Γεωργαντάς που βρισκόταν στην πλατεία Γεωργίου από το ξεκίνημα των αγώνων. Συνδιοργανωτής ήταν η εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος WV, ενώ την διοργάνωση στηρίξε και το ΙΕΚ Δέλτα.

Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι φορέων. Την απονομή των μεταλλίων στους νικητές έκανε ο Τάκης Πετρόπουλος και ο Παναγιώτης Μελάς εκπροσωπώντας τον δήμο.

Δείτε φωτογραφίες:

 Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)  Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας Βίκος Street Relays στο κέντρο της Πάτρας (pics)


Πηγή