«ΝΕ.ΔΑ» Ζαχάρως: Η Αναστασία Ζήρου – Κάπου υποψήφια με τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο

Η Νέα Γενιά μπροστά με Κώστα Αλεξανδρόπουλο!

Οι νέοι άνθρωποι με όραμα και φιλοδοξίες για να πάνε τον τόπο μπροστά και να αφήσουν μια και καλή πίσω ότι τους «πλήγωσε» και τους ταλαιπώρησε, πλαισιώνουν τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο και στηρίζουν την μεγάλη προσπάθειά του για τον Δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας και συμμετέχουν στον Συνδυασμό της «ΝΕ.ΔΑ».

Χαρακτηριστική περίπτωση και αυτή της δραστήριας και με ιδιαίτερη αγάπη για την περιοχή της, της γεωπόνου Αναστασίας Ζήρου – Κάπου, που συστρατεύεται στον αγώνα του Κώστα Αλεξανδρόπουλου τονίζοντας πράγματι ότι «η νέα γενιά πρέπει να βγει μπροστά!».

Αναλυτικά η Αναστασία Ζήρου – Κάπου δηλώνει:

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες.
Συμμετέχω γιατί έχω ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών και του τόπου μας.

Σε αυτές τις εκλογές είναι ανάγκη, περισσότερο παρά ποτέ, να βγει η νέα γενιά μπροστά, οι νέοι άνθρωποι, οι νέοι γονείς, γιατί ο τόπος μας αξίζει περισσότερα, γιατί ο τόπος μας αξίζει τα καλύτερα.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας που τόσο ανάγκη το έχει. Για την επίτευξη του στόχου αυτού αποφάσισα να συμπαραταχτώ και να συνταχθώ με τον υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο.


Πηγή