Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Σε φάση ολοκλήρωσης το ισόγειο της νέας πτέρυγας

Ένα ακόμη βήμα έγινε, που θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, τουλάχιστον σε ότι αφορά το ισόγειο, όπως προκύπτει από την χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου.

Η Επιτροπή συνεδρίασε χθες το πρωί στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας υπό την προεδρία του Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, καθώς ο δήμος Ήλιδας είναι ο φορέας υλοποίησης, με την συμμετοχή του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Κώστα Διαμαντόπουλου και του αν. διοικητή του Νοσοκομείου Κρεστένων Γιάννη Χουζούρη, την συμμετοχή εκπροσώπου της 6ης ΥΠΕ και δύο εκπροσώπων του Υπουργείου Υγείας καθώς επίσης και την μηχανικών της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

Τα βασικά σημεία

Αναφορικά με το ισόγειο της πτέρυγας, ολοκληρώθηκε η τελική επιμέτρηση και προχωρά πλέον ο φάκελος στην επιτροπή παραλαβής του έργου, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιες εργασίες υπολείπονται ακόμη, να κοστολογηθούν και να εκτελεστούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το έργο.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή