Ο Λουκάς Καταπόδης, δεύτερος στην Λάρνακα, πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή! (pics)

Λίγο και θα κέρδιζε και τον Nikola Loda o Πατρινός πρωταθλητής ποδηλασίας Λουκάς Καταπόδης στη Λάρνακα και στο Uci Cyprus GranFondo 2019, όπου και αγωνίστηκε.

Ο πρωταθλητής που ζει και προπονείται στην Πάτρα τερμάτισε στη δεύτερη θέση, λίγα δευτερόλεπτα πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Nikola Loda που κέρδισε επάξια στο συγκεκριμένο τουρνουά. Με τη συγκομιδή ενός χάλκινου μετάλλιο και δύο αργυρών σε τρεις αγώνες Παγκόσμιου Κυπέλλου, ο Λουκάς Καταπόδης πήρε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη του τριημέρου.

Επιπλέον με την ποδηλατική ομάδα της Πάφου, "Ευαγόρα Παλλικαρίδη – C.H. K. Restaurants" κατάφεραν από κοινού να κατακτήσουν τη 2η θέση στην ομαδική βαθμολογία της γενικής κατάταξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τρίτη αγωνιστική ημέρα, εξελίχθηκε κάτω από ήπια βροχόπτωση και ήταν από τις δυσκολότερες, επειδή προστέθηκε και η κούραση των προηγούμενων δύο αγώνων.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κύπρου, διότι εξασφάλισα την πρόκρισή μου για το τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019, τόσο στην Ατομική Χρονομέτρηση όσο και στον αγώνα Αντοχής που θα γίνει στο Πόζναν της Πολωνίας" έγραψε ο ίδιος στην σελίδα του στο facebook, ενώ πρόσθεσε: "Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Iraklis Christoforou και την CH.K Restaurants Ltd για την υποστήριξή τους στους αγώνες".

Ο Λουκάς Καταπόδης, δεύτερος στην Λάρνακα, πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή! (pics) Ο Λουκάς Καταπόδης, δεύτερος στην Λάρνακα, πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή! (pics)


Πηγή