Πάτρα: Συγκίνηση στο τελευταίο “αντίο”-Αποχαιρέτισαν την Πένυ Σακοβέλη από τον Ι.Ν Αγίας Σοφίας

Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι και γνωστοί στην Διευθύντρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας Πένυ Σακοβέλη που έφυγε νωρίς, στα 59 της χρόνια.

Από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών γράφτηκε ο «επίλογος» μιας φωτεινής και σημαντικής διαδρομής στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και στην κοινωνία μας, καθώς η Πένυ Σακοβέλη υπήρξε ένας ενεργός πολίτης και ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος, που τη διέκρινε η προσφορά και η αγάπη για τον συνάνθρωπο, τα παιδιά και το περιβάλλον.

Η Πένυ Σακοβέλη άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης υπηρετώντας επί σε 19ετη ως Υπεύθυνη Περιβάλλοντος, ενώ νωρίτερα είχε υπηρετήσει τον Τομέα Πολιτισμού. Είχε προσφέρει πολλά στους μαθητές τους αλλά και στους συναδέλφους της, παρακινώνοντας τους να ασχοληθούν ενεργά με περιβαλλοντικά προγράμματα μυώντας τα παιδιά σε έναν αξιακό κώδικα με αρχές σεβασμού και αγάπης προς το περιβάλλον. Είχε πολλά να προσφέρει ακόμα στην Εκπαίδευση αλλά και στην τοπική κοινωνία, αλλά δεν πρόλαβε

πηγη: gnomip.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    16 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία