Στην Ιθάκη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου.

Εκλογές Στην Ιθάκη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου.

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, υπηρεσιών, φορέων αλλά και κατοίκων της Ιθάκης είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου στα πλαίσια περιοδείας του στο νησί. Παράλληλα ο κύριος Σπύρου συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του, πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοτάξιο του λιμανιού του Πισαετού εκαι στο Κέντρο Υγείας, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με κατοίκους της περιοχής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, βρίσκεται από προχθές στην Ιθάκη και χθες το πρωί επισκέφθηκε το εργοτάξιο του λιμανιού του Πισαετού, έργο το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή. ​

Ο κ. Σπύρου συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα με τον οποίο συζήτησαν κυρίως θέματα που αφορούν τις υποδομές στο νησί. Ειδικότερα, τη συζήτηση απασχόλησε το θέμα της ύδρευσης αλλά και της προγραμματικής η οποία έχει γίνει με την Π.Ι.Ν. για το αποχετευτικό του νησιού η μελέτη του οποίου δεν έχει εκπονηθεί ακόμη. Τη συνάντηση απασχόλησε επίσης το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και ειδικότερα εκκρεμότητα η οποία αφορά τον σταθμό μεταφόρτωσης.

Ο Σπ. Σπύρου επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας Ιθάκης όπου διαπίστωσε την επαρκή λειτουργία της δομής αλλά και τις σημαντικές υπηρεσίες που παρέχονται στους κατοίκους της περιοχής. Ωστόσο, για την καλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας απαιτείται η στελέχωσή του με επιπλέον μόνιμο προσωπικό τόσο νοσηλευτικό όσο ιατρικό.

Παράλληλα, κατά την παραμονή του στην Ιθάκη ο κ. Σπύρου εντατικοποιεί τη συνεργασία του με τα μέλη του συνδυασμού του “Ιόνιος Συμμαχία” ενώ είχε επαφές και συναντήσεις με τους κατοίκους του νησιού.


Πηγή