Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κ. Λύρο!

Ευτυχώς για εμάς που υπάρχει ο συνδυασμός σας γιατί αν δεν υπήρχε σε αυτές τις εκλογές θα έπρεπε να τον είχαμε εφεύρει!

Απάντηση στη συνέντευξη του επικεφαλής του συνδυασμού Κώστα Λύρου στα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη του στην Εφημερίδα Αιχμή!

Την «απόρριψη» των δημοτών του Μεσολογγίου που βιώνει ο Κώστας Λύρος ως υποψήφιος Δήμαρχος μας την εξηγεί σε συνέντευξη του που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αιχμή»!

Με ξεπερασμένες νοοτροπίες του χθες και διχαστικές θέσεις του «Εσείς και Εμείς» προβάλλεται ως το νέο και ξεχωριστό για τα δημοτικά δρώμενα ..μόνο που ξέχασε να μας πει πάλι το πρόγραμμα του!

Όπως ο δημοσιογράφος ερωτά γενικά και αόριστα ….το ίδιο γενικά και αόριστα ο συνεντευξιαζόμενος απαντά σχετικά με το όραμα του!

Για πρόγραμμα και θέσεις του συνδυασμού ούτε ερώτηση , ούτε απάντηση!

Λογικό βέβαια αφού η «Δημιουργική Ανατροπή» από το ίδιο μέσο προ ημερών μας γνωστοποίησε πως είναι υπο κατάρτιση το πρόγραμμα του συνδυασμού και πως μετά τις 14 Απριλίου θα ερωτηθούν οι πολίτες για να μπορέσει τελικά να συνταχθεί!

Αφού δεν έχετε πρόγραμμα κ. Λύρο πως έχετε όραμα ;

Το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο;

Δηλαδή για να έχετε όραμα δεν πρέπει προηγουμένως να έχετε και πρόγραμμα;

Στα όσα γενικά και αόριστα σας συνέταξαν οι επικοινωνιολόγοι άθελα σας με όσα είπατε προδώσατε και την καταγωγή τους … αφού εξάγεται εύκολα το συμπέρασμα ότι δεν είναι Μεσολογγίτες!

Λογικό είναι τότε να ξεχάσουν να σας γράψουν και να μην συμπεριλάβουν στο όραμα σας το θέμα της ακαδημαϊκής κοινότητας του Μεσολογγίου , το θέμα της θαλάσσιας σύνδεσης με το Ιόνιο καθώς επίσης το μεγάλο στοίχημα του ιαματικού τουρισμού, τα εργα της ΟΧΕ κ.α μεγάλα και σοβαρά που ασχολείται και δρομολογεί λύσεις ο Δήμαρχος της πόλης !

Μας είπατε όμως κάτι καινούριο!

Ευτυχώς θα ασχοληθείτε με τον τριτογενή τομέα και θα κάνετε βιομηχανίες!

Θα θέλαμε με την ευκαιρία να σας απευθύνουμε κι ένα ρητορικό ερώτημα.

Αλήθεια αυτές οι βιομηχανίες που θέλετε να δημιουργήσετε τι προσανατολισμό θα έχουν;

Υπάρχει περίπτωση ας πούμε να έχουν στόχο την δική τους κερδοφορία και επιπλέον στόχο να βγάζουν Δήμαρχο στο Μεσολόγγι έναν εκπρόσωπο που θα υπερασπίζει τα συμφέροντα τους;

Θα φροντίσετε ας πούμε αν και εφόσον τις δημιουργήσετε να «σέβονται» τον υδάτινο πλούτο του Μεσολογγίου που τόσο λέτε πως αγαπάτε και θέλετε να προβάλλεται;

Στις καταγγελίες σας πάντως στην ίδια συνέντευξη περι «πρακτικών» εξαγορών χαρίσατε άφθονο γέλιο στους Μεσολογγίτες αναγνώστες αφού το Μεσολόγγι είναι ευτυχώς μικρός τόπος και όλοι γνωρίζουν από ποιον υιοθετήθηκαν σε αυτές τις εκλογές!

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» κ. Λύρο ! Αυτό δεν το γνωρίζετε;

Τέλος στις καταγγελίες περί διασπάθισης του δημόσιου χρήματος προτείνουμε να συνεχίσει καλύτερα αυτή την δουλειά το γνωστό σας «εξαπτέρυγο» .. γιατί καλό θα είναι ένας να φορτωθεί και τις μηνύσεις που έρχονται!

Ξέρετε κ. Λύρο ότι λέτε πρέπει να το αποδεικνύεται!!!

Εμείς πάντως ο,τι υποσχεθήκαμε και με το παραπάνω το κάνουμε πράξη … εσείς πάλι μερικές μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές και ακόμα δεν έχετε βρει ούτε τι πρέπει να υποσχεθείτε στους δημότες για να σας εκλέξουνΔήμαρχο!

Ευτυχώς για εμάς που υπάρχει ο συνδυασμός σας γιατί αν δεν υπήρχε σε αυτές τις εκλογές θα έπρεπε να είχαμε εφεύρει μια δική μας «Δημιουργική Ανατροπή « για προφανείς εκλογικούς σκοπούς!

Το γραφείο τύπου του συνδυασμού

Δήμος για τα παιδιά μας

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    28 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία