ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ: «Παμίτες, φασίστες, Χρυσαυγίτες»

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ: «Παμίτες, φασίστες, Χρυσαυγίτες», ήταν το σύνθημα συνέδρων

Σκηνές βγαλμένες από την ταινία «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου «ΕΛΙΤ» στην Καλαμάτα, όπου διεξάγεται… το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις της ηγεσίας της ΓΣΕΕ με το Π.Α.ΜΕ, προκειμένου με μια διαδικασία υποχωρήσεων να επιτραπεί από τους δεύτερους η εκκίνηση των συνεδριακών διεργασιών, διαπιστώθηκε αδιέξοδο.

Τότε σύνεδροι όλων των υπολοίπων παρατάξεων εισήλθαν στο συνεδριακό χώρο και επιχείρησαν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες, με τα μέλη του Π.Α.ΜΕ να τους παρεμποδίζουν. Αμέσως άρχισαν να εκτοξεύονται μπουκάλια, καφέδες και να αλληλοσπρώχνονται μεταξύ τους σύνεδροι και μέλη των δυο ομάδων, ενώ έπεσαν και οι αναμενόμενες μεταξύ τους «ψιλές».

Όμως, ένα σύνθημα των συνέδρων της πλειοψηφίας προκάλεσε προς στιγμήν αμηχανία στα μέλη του Π.Α.ΜΕ καθώς για πρώτη φορά τους αποκαλούσαν «αλήτες και Χρυσαυγίτες». Οι σύνεδροι της πλειοψηφίας φώναζαν ρυθμικά «Παμίτες, Αλήτες, Χρυσαυγίτες», συνδέοντας έτσι το ΠΑΜΕ με πρακτικές… Χρυσής Αυγής.

Σήμερα αναμένεται να επιχειρηθεί η συνέχιση του συνεδρίου, με τα μέλη του Π.Α.ΜΕ να καλούν σε συλλαλητήριο.