Συνεχίζει τις επαφές με πολίτες ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας, Αθ. Αναστασόπουλος


Εμπλουτίζεται ολοένα και με νέους υποψήφιους ο συνδυασμός, «Δυτική Αχαϊα-Νέα Εποχή», με επικεφαλής τον Αθανάσιο Αναστασόπουλο.

Ο συνδυασμός, δημιουργείται μεθοδικά και κυρίως χωρίς κανενός είδους “συνδιαλλαγή”, ενώ στις συναντήσεις που έχει ο κ. Αναστασόπουλος, διαπιστώνει καθημερινά ότι τα νέα πρόσωπα, αποτελούν και απαίτηση από τους πολίτες.

«Το γεγονός αυτό μας ικανοποιεί και μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς διαπιστώνουμε ότι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, οι πολίτες ζητούν επιτακτικά να δουν νέα πρόσωπα, που διαθέτουν ταυτόχρονα και τα ανάλογα προσόντα για να προσφέρουν στον Δήμο μας», αναφέρει ο κ. Αναστασόπουλος.

«Πρόσωπα, με δύναμη ψυχής, που ασπάζονται και αναδεικνύουν τις βασικές αρχές και τη φιλοσοφία του συνδυασμού μας. Που συμπορεύονται σ’ αυτή την καινούργια προσπάθεια για να καταθέσουν ανιδιοτελώς τα όνειρά τους, τη γνώση τους και την φρεσκάδα τους», προσθέτει.

Από τις καθημερινές επαφές που έχει ο κ. Αναστασόπουλος (χθες μίλησε σε συγκέντρωση φίλων του σε ξενοδοχείο της Δυτικής Αχαϊας), διαπιστώνει ότι το νέο που πρεσβεύει ο συνδυασμός του, τυγχάνει όλο και μεγαλύτερης αποδοχής από τους πολίτες με συνέπεια δημοτικοί παράγοντες να εκτιμούν ότι μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών στην Δυτική Αχαϊα.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόγραμμα του, δεσμεύεται ότι ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει στην αξιοποίηση των πηγών πλούτου του Δήμου, στην απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ, στη δημιουργία θέσεων εργασίας στον Δήμο, στην τουριστική και αξιοποίηση αξιοποίηση των παραλιών και της δημοτικής περιουσίας

Παράλληλα, θα δώσει μεγάλη σημασία στην οικονομική διαφάνεια του Δήμου και στην υποστήριξη των κτηνοτρόφων και παραγωγών της περιοχής, με την εκπόνηση ευρωπαϊκών και περιφερειακών προγραμμάτων.


Πηγή