Την Τετάρτη στο Μάνεσι Καλαβρύτων η κηδεία του Μιχάλη Φούρα

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μανεσίου Καλαβρύτων, θα τελεστεί την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα, η εξόδιος ακολουθία του εμπόρου ξυλείας Μιχάλη Φούρα, αδελφού του πρώην υπουργού και δημάρχου Πατρέων Ανδρέα Φούρα.

Ο εκλιπών, έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Είχε έντονο ενδιαφέρον για τα πολιτικά πράγματα, δραστηριοποιούμενος στον χώρο του ΠΑΣΟΚ από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στο εμπόριο και την επεξεργασία ξυλείας, ενώ επέλεξε να ασχοληθεί με το συνδικαλισμό και εκλέχθηκε κατ' επανάληψη στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Επίσης, είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Πατρέων με τον Ανδρέα Καράβολα.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και ο επιχειρηματικός συνδικαλισμός της περιοχής, αποχαιρέτησε με μηνύματα τον Μιχάλη Φούρα.

Μεταξύ άλλων συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαμ, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η νομαρχιακή επιτροπή Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος Γιώργος Ρώρος και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Παπαδημάτος, το διοικητικό συμβούλιο της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ», κ.ά.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    5 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία