Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με την Περιφέρεια συμμετείχαν στην έκθεση FOOD EXPO!


Με 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και 5.000 σημαντικούς διεθνείς επισκέπτες, η FOOD EXPO είναι η µεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 70.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Η FOOD EXPO 2019 προσέλκυσε περισσότερους από 3.500 σημαντικούς food traders από 74 διαφορετικές χώρες! Τόσο οι έλληνες όσο και οι ξένοι επαγγελματίες έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση της έκθεσης, από την ευρεία γκάμα των προϊόντων καθώς και από μία σειρά σημαντικών ειδικών γεγονότων, τα οποία πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου και ξένες πρεσβείες με σκοπό την ενημέρωση των εταιρειών.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας διατηρούσε χώρο στον χώρο των τροφίμων και στην ΟΙΝΟΤΕΛΕΙΑ, το εξειδικευμένο τμήμα της έκθεσης για τον οίνο και ποτά. Οι συμμετέχουσες με το Επιμελητήριο Αχαΐας και την ΠΔΕ αχαϊκές εταιρείες ήταν οι ακόλουθες:

AFIMAR ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΑΜΠΑΣΥΝΗ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΕΑΧΑΙΚΗ, ΚΟΥΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ, ΤΖΟΥΔΑΣ – VANTANA, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ PATRAS DISTILLERY, ΛΟΥΞ, ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ- VINKO.

Η κα Νόρα Νικολοπούλου, πραγματοποίησε 15 συναντήσεις με ξένους διανομείς, εμπόρους λιανικής και χονδρεμπορίου, εκπροσώπους αλυσίδων εστιατορίων, εισαγωγείς για το Επιμελητήριο Αχαΐας, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον μαζικά για τα ακόλουθα αχαϊκά προϊόντα: ελαιόλαδο (οργανικό και μη), ελιές, μέλι, καφέ, γιαούρτι, κρασί, αλκοολούχα ποτά, ζυμαρικά, αλάτι, φρέσκα φρούτα, ζαχαρώδη και σοκολατοειδή, οργανικά ρόδια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Νικολοπούλου στο Επιμελητήριο Αχαίας για περισσότερες πληροφορίες.


Πηγή