Τρεις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Αντώνης Καράμπελας

Με τρία σημαντικά πρόσωπα, τον Θοδωρή Ντοά, τον Νίκο Γιαννόπουλο και τον Λάμπη Μιχαλακόπουλο, ευρύτατα γνωστούς στην τοπική κοινωνία, ενισχύθηκε η παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών» με επικεφαλής τον Αντώνη Καράμπελα.

Ο Αντώνης Καράμπελας εξέφρασε την ικανοποίησή του και επεσήμανε, πως οι νέες υποψηφιότητες θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια όλων μας, να δώσουμε στον Δήμο Πύργου αναπτυξιακό προσανατολισμό, με ισόρροπη ανάπτυξη και με τον δημότη στο επίκεντρο».

dav
dav
dav

Θεόδωρος Ντοάς, Γεωπόνος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στην διαχείριση αποβλήτων

Γεννήθηκε το 1983 στον Πύργο Ηλείας και είναι γιος του Γεωργίου Ντοά (πρώην δικηγόρου και αντιδημάρχου Πύργου) και της Κατερίνας Ντοά. Είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών «Διαχείριση Αποβλήτων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει υπηρετήσει στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Ηλείας, στον ΟΠΕΚΕΠΕ, στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και στον ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη γεωργικών καλλιεργειών.

Ο Θεόδωρος Ντοάς δήλωσε:

΄΄Αποδέχτηκα με χαρά την πρόσκληση του Αντώνη Καράμπελα για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πύργος-Έργο Πολιτών». Σκοπός της απόφασης αυτής είναι η συμβολή μου στον αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου μας. Με αίσθημα ευθύνης θα προτάξουμε και θα αναδείξουμε τη φωνή του Πολίτη, που θα είναι ο κινητήριος μοχλός στις κρίσιμες αποφάσεις που θα κλιθούμε, από κοινού, να πάρουμε. Είναι πεποίθηση μου ότι υπάρχει το όραμα, αλλά και το ρεαλιστικό σχέδιο που χρειάζεται για να υλοποιηθεί αυτό. Θέτουμε ως άξονες την ηθική, την υπευθυνότητα, την κοινωνική αλληλεγγύη και τη διαφάνεια, με γνώμονα την υπηρέτηση του γενικού συμφέροντος. Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαιου 2019 είναι οι πλέον κομβικές. Μας αξίζει ένας δήμος με πρωτεύον σημείο αναφοράς τον Πολίτη και γι’αυτό θα παλέψουμε΄΄.

Νίκος Γιαννόπουλος, απόστρατος Αξιωματικός της Αστυνομίας

Γεννήθηκε στην Πεύκη της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης. Υπηρέτησε στην Αστυνομία ως αξιωματικός από όπου αποστρατεύτηκε το 2010. Τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Πεύκη. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης Ν. Αττικής.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Συμπορεύομαι με την παράταξη ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα, έχοντας την πεποίθηση ότι οι βασικές αρχές της παράταξης αλλά και το πρόγραμμά της ανταποκρίνονται στο όραμα και στους στόχους που εγώ προσωπικά έχω. Η επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας και η θέσπιση της Ημέρας του Δημότη, όπου μια φορά ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται σε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. και να εκθέτουν τα θέματα που τους απασχολούν, αποτελεί για μένα πρωταρχικό στόχο. Άλλωστε για τον πολίτη πρέπει να παλέψουμε, να διεκδικήσουμε, να οραματιστούμε, να υλοποιήσουμε. Ο Δήμος Πύργου πρέπει να διοικηθεί δημοκρατικά με κοινωνικό έλεγχο και με απόλυτη διαφάνεια. Με αυτές τις αρχές θα πορευτούμε και είμαι βέβαιος ότι για αυτές τις αρχές οι πολίτες θα μας τιμήσουν με την ψήφο τους».

Λάμπης Μιχαλακόπουλος- Υπάλληλος της Κτηνιατρικής υπηρεσίας Ν. Ηλείας

Γεννήθηκε και κατοικεί στον Πύργο. Είναι παντρεμένος με την Γιάννα Γεωργούλη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Εργάζεται στο Τμήμα Κτηνιατρικής Της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ηλείας. Έχει υπάρξει μπασκετμπολίστας στην ΓΕΠ Πύργου και έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Ο Λάμπης Μιχαλακόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Ως ενεργός πολίτης που έρχεται αντιμέτωπος κάθε μέρα με χιλιάδες εμπόδια στα απλά πράγματα της καθημερινής επιβίωσης, που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και παλεύει για το σήμερα και το αύριο, αισθάνομαι την ανάγκη να βοηθήσω χωρίς πολλές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Αυτό που μπορώ να πω μέσα από την καρδιά μου και με την ειλικρίνεια που με διακατέχει, είναι πως θα είμαι αυτός που είμαι μέχρι σήμερα, ο Λάμπης, ο προσγειωμένος και θα μάχομαι δίνοντας όλο μου το είναι. Έτσι ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Αντώνη Καράμπελα, μιας και γνωρίζω πως δεν είναι η θέση της εξουσίας που τον ενδιαφέρει, αλλά η πραγματική συνεισφορά και το ενδιαφέρον που έχει για τον Δήμο μας. Το κριτήριο που χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ΝΑΙ, αποτελεί η εμπιστοσύνη στην διαχρονική διάθεσή του για προσφορά, στην εμπειρία και γνώση που έχει αποκομίσει από την επιτυχημένη επαγγελματική του δραστηριότητα, αλλά και την αυτοδιοικητική του διαδρομή. Ως πρώην αθλητής καλαθοσφαίρισης έμαθα να αγωνίζομαι με δυναμισμό και ομαδικό πνεύμα, στοιχεία που τα έχω υιοθετήσει και πιστεύω ακράδαντα πως με καθιστούν ικανό να αγωνιστώ και πάλι για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Πάμε όλοι μαζί σε ένα καλύτερο μέλλον που θα έρθει από την παράταξη ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ».


Πηγή