19 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και σωματεμπορία- «Χτύπημα» από την Ασφάλεια Πατρών


Σε 19 συνολικά συλλήψεις με τις κατηγορίες της συμμετοχής σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και της σωματεμπορίας προχώρησε η Ασφάλεια Πατρών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, μετά από μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποτελούσαν μέλη εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών, ιδίως κοκαΐνης (έχουν κατασχεθεί περίπου 300 γραμ.) και η άλλη στην σωματεμπορία γυναικών.

Στην πρώτη οργάνωση φέρεται να συμμετείχαν έξι μέλη και σύμφωνα με πληροφορίες η σκόνη του θανάτου παζαρευόταν στους χρήστες της Αττικής και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ στην δεύτερη δέκα συνολικά, ενώ έχουν συλληφθεί και οι δύο φερόμενοι «αρχηγοί» των οργανώσεων, αλλοδαποί υπήκοοι, καθώς επίσης και τρεις γυναίκες με την κατηγορία της έκδοσης.

Ο «υπερκοριός» των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών μετά από πολύμηνη παρακολούθηση «έπιασε» σχεδόν διακόσια ραντεβού μαστρωπών και υποψήφιων πελατών, αρκετά εκ των οποίων έγιναν σε ξενοδοχεία της Αττικής.

Η επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών με τη συμμετοχή 30 και πλέον αστυνομικών, παρουσία και αξιωματικού που είχε τον γενικό συντονισμό, ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής και ολοκληρώθηκε χθες με τις συλλήψεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Αττικής, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή και κρατούνται στη ΓΑΔΑ.

Σήμερα στις 11 το πρωί θα γίνουν ανακοινώσεις για την υπόθεση από την τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.


Πηγή