38 κολόνες ηλεκτροφωτισμού παραμένουν χωρίς φωτισμό εδώ και 1 χρόνο στην Πατρών – Πύργου

"Όταν χαθεί ανθρώπινη ζωή , τότε θα είναι αργά" αναφέρει σε καταγγελία του, για συντήρηση εκτός των άλλων και του ηλεκτροφωτισμού στην Πατρών Πύργου, αναγνώστης του thebest.gr.

Ό λόγος για τον πιο σημαντικό κόμβο εξόδου επί της Ε.Ο Πατρών – Πύργου στο 33o χιλιόμετρο όπου τριάντα οκτώ κολόνρες ηλεκτροφωτισμού παραμένουν σβηστές εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Η συγκεκριμένη έξοδος της Πατρών Πύργου οδηγεί την κυκλοφορία προς το αεροδρόμιο Αράξου, καθώς και στην πολυσύχναστη -ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες- ευρύτερη τουριστική περιοχή της Καλογριάς.

Κάτοικοι της περιοχής κινούναι καθημερινά στο σημείο έχοντας διαπιστώσει στο παρελθόν διάφορα συνεργεία να προσπαθούν να επισκευάσουν την βλάβη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και διάρκεια.

Στη περιοχή, όπως αναφέρεται, κυκλοφορούν πολλοί πεζοί αλλοδαποί οι οποίοι εργάζονται στα γύρω χωράφια και περπατούν κατά μήκος της εθνικής οδού την νύχτα, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους την ζωή, αλλά ακόμη σε κίνδυνο και τους ίδιους τους οδηγούς οι οποίοι κινούνται σε έναν δρόμο με ανύπαρκτο φωτισμό – ειδικά στο ύψος της συγκεκριμένης εξόδου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    5 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία