42 Γύρος Θυσίας – Ο 1ος Αγώνας στην Δυτική Αχαΐα – Το πλήρες Πρόγραμμα

Ο Π.Ο. Πατρών με την έγκριση της Ε.Ο.Π. συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον Δήμο Καλαβρύτων και το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, τον 42ο Ποδηλατικό Γύρο « ΘΥΣΙΑΣ », από 24 έως 25 – 3 – 2019 στις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ- ΕΦΗΒΩΝ -ΠΑΙΔΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΜΑΣΤΕΡΣ Στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ/ΟΠΕΝ (Προκειμένου για τους ΟΠΕΝ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο μέλη της ΠΕΠΑ) θα υπάρξει συνεργασία με την Π.Ε.Π.Α.

Μετά από πρόταση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και αποδοχή αυτής, από το Δ.Σ. του Ομίλου μας, στα πλαίσια του 42ου Αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ» θα ενταχθούν και οι 1οι Πανελλήνιοι Ποδηλατικοί Αγώνες Ελληνικής Αστυνομίας στις κατηγορίες Ανδρών και Μάστερ/Οπεν.

Ο Π.Ο. ΠΑΤΡΑΣ με ομόφωνη απόφαση του αφιερώνει τον 42ο αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ» «Στους Μικρούς Νικητές της Ζωής» και την φλόγα (Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια), προσφέροντας 1,00€ για κάθε αθλητή Μάστερ που θα συμμετάσχει στον αγώνα. Καλεί όσους θέλουν έστω και με συμβολικό ποσό να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου στο περίπτερο που θα έχει στηθεί από την φλόγα, στην εκκίνηση στην Πάτρα και στις απονομές στα Καλάβρυτα. «Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί και όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε αναμμένη την φλόγα της ελπίδας για όλα τα παιδιά».

Ο 1ος ΑΓΩΝΑΣ : ΑΤΟΜ. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (Α-Ε-Π-Γ-Ν) 24-3-2019 : (ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ) Αποστάσεως 13 ΚΜ. Ώρα 15.00. Εκκίνηση από πλατεία Παπαγιαννοπούλου στην Κ. Αχαΐα και τερματισμός στην Άρλα. Όπως στα συνημμένα link (Υψομετρικά – Διαδρομές). Επιστροφή στην εκκίνηση μετά τον τερματισμό σύμφωνα με το συνημμένο χάρτη. Κατά την άποψη μας δεν απαιτείται ποδήλατο χρονομέτρου. Σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν επιτρέπεται η συνοδεία οχημάτων υποστήριξης. Η υποστήριξη θα επιτρέπεται από δύο σταθερά σημεία (θα υποδειχθούν σε ανακοίνωση μας μετά τις επαφές μας με την Αστυνομία). https://ridewithgps.com/routes/29356298

Το πλήρες πρόγραμμα εδώ


Πηγή