Αμαλιάδα: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στο Καρναβάλι

Χρώμα, φαντασία, κέφι και με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 18 βαθμούς η Αμαλιάδα έζησε χθες υπέροχες αποκριάτικες στιγμές με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες όχι μόνο από το δήμο Ήλιδας αλλά και από όμορους δήμους.

«Η προσέλευση του κόσμου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όπως και οι συμμετοχές των καρναβαλιστών» δήλωσαν στους σύντομους χαιρετισμούς τους ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και η πρόεδρος του σωματείου «Πύρρων» κ. Ζωή Βουρλούμη.

Η παρέλαση ξεκίνησε με καθυστέρηση εξαιτίας αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένου στην οδό Αρχαίας Ήλιδας και χρειάστηκε γερανός για να το απομακρύνει. Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ με συναυλία και το κάψιμο του καρνάβαλου στην πλατεία του Αγίου Αθανασίου.

Οι εκδηλώσεις γίνονται (αφού θα κορυφωθούν την Καθαρά Δευτέρα) από τον Δήμο Ήλιδας σε συνδιοργάνωση με το κοινωφελές Σωματείο «Πύρρων ο Ηλείος», τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας «Ήλιδα 91,1» και από τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας. Η νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση ακυρώθηκε αφού ο καιρός το Σάββατο δεν είχε κέφια. Χθες όμως μας έκανε τη χάρη…

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφ.«Πατρίς»


Πηγή