Δήμος Πύργου: Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Τάκης Αντωνακόπουλος

Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Πρόκειται για τους:

Σακελαρίου Δημήτρης του Αθανασίου

Επιχειρηματίας – Αγρότης

Στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον του Δήμου μας. Η άνευ προηγουμένου απαξίωση της περιοχής για να αντιστραφεί χρειάζεται μια νέα Δημοτική Αρχή με αποδεδειγμένες ικανότητες και δυνατότητες. Θέλουμε έναν Δήμο φιλικό στον πολίτη, με κοινωνικό πρόσωπο, με αναπτυξιακή δράση.

Η αξιοποίηση των συγκριτικών αναπτυξιακών πλεονεκτημάτων περνά μέσα από την αφομοίωση της σύγχρονης γνώσης και τεχνολογίας στην παραγωγή και την Διοίκηση. Πατάμε γερά στο παρόν, έχουμε δικαίωμα στο μέλλον. Μπορούμε να σχεδιάζουμε για το μέλλον. Είμαστε η γενιά που γνωρίζει, έχει εμπειρία αλλά και περιθώρια για το ΜΕΛΛΟΝ

Παφιλιάρης Κωνσταντίνος του Παναγιώτη

Συνταξιούχος Θηροφύλακας Λάνθι

Ο Δήμος Πύργου οφείλει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τους Δημότες των χωριών.

Η ερήμωση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια ,οδηγεί σε οριστικό μαρασμό πρώην εύρωστες τοπικές κοινωνίες. Στην περιοχή του πρώην Δήμου Ωλένης ,οι φυσικές καταστροφές του χειμώνα παραμένουν πληγές ανοικτές. Καμιά ουσιαστική παρέμβαση .Ιστορικά, μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα έχουν απαξιωθεί.

Το οικονομικό = πολιτιστικό γεγονός των εκδηλώσεων στο Βάραγκας, τείνει να περιοριστεί σε θλιβερό απομεινάρι ένδοξου παρελθόντος.Η νέα Δημοτική Αρχή ,με Δήμαρχο τον Καρδιολόγο Αντωνακόπουλο Παναγιώτη ,έχει σχέδιο για την αναβίωση των εκδηλώσεων –δραστηριοτήτων στον Βάραγκα μέσω σύνδεσης του ΣΗΜΕΡΑ με το ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Βελτίωση των υποδομών στο χώρο των εκδηλώσεων συνύπαρξη του παραδοσιακού με το σύγχρονο, όσον αφορά τις ταυτότητες των εκδηλώσεων.


Πηγή