«Δύναμη Ευθύνης»: Με τον Διονύση Μάλιαρη υποψήφια η Πανωραία Παπαδοπούλου

Μια νέα υποψηφιότητα προστέθηκε στο συνδυασμό του υποψήφιου Δήμαρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης Διονύση Μάλιαρη , «Δύναμη Ευθύνης«. Πρόκειται για την Πανωραία Παπαδοπούλου, προϊσταμένη Γραμματείας στο Ειρηνοδικείο Λεχαινών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΩΡΑΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Κατάγεται από τη Βάρδα-Ηλείας, όπου και διαμένει μόνιμα. Εργάζεται στα Λεχαινά-Ηλείας ως Προϊσταμένη Γραμματείας Δικαστικής Υπηρεσίας στο Ειρηνοδικείο Λεχαινών.
Από το γάμο της απέκτησε δύο γιους τον Κων/νο Δάσκαλο και τον Αριστοτέλη τελειόφοιτο Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. πανεπιστημίου Λάρισας .

Είναι πτυχιούχος σπουδών Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του Ε.Α Πανεπιστημίου. Πατρών και με μεταπτυχιακό στο τμήμα Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων.
Υπήρξε εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων (ΟΔΥΕ).Συμμετέχει ενεργά στα κοινά του Νομού Hλείας με κοινωνικό έργο ως πρόεδρος του Κέντρου Αλληλεγγύης και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Ηλείας «Καλλιρρόη Παρρέν» έχοντας προσφέρει αξιόλογο και ουσιαστικό έργο στους συμπολίτες της και το οποίο είναι αναγνωρισμένο πανελλαδικά από τις δράσεις του και το πολιτικό του έργο.
Ήταν υποψήφια, με επιτυχία, το 2014 στις περιφερειακές εκλογές, δεύτερη στη σειρά και πρώτη από τις γυναίκες.


Πηγή